טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בן 47 כבר לא מעט שנים שאני שם לב שהעצם במרפק בולטת בסמן כפיפת המרפק (בכל הזוויות) ללא כאב, ללא אודם. כך שלדעתי הלא מקצועית לא מדובר בדלקת, אך אסתטית זה נראה קצת לא טוב.
האם מדובר בתופעה מוכרת? יש לה שם? ממה זה נובע? האם יש קשר למנח הידיים? לתעסוקה? אני מתעסק הרבה במחשב. האם זה הפיך? יש משהו לעשות?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאחר וב- olecranon bursitis הנפיחות היא תוצאה של שק נוזל, וזה גם מלווה בכאב. אצלי אין סימנים של דלקת, ואין שק נוזל, הבליטה היא גרמית, של העצם, לא ברור לי למה זו הצורה של העצם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד