מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חודשים אחרי ניתוח פלטינה באמה וברדיוס 2 שבריםשובל חכמון16/06/2023
סובלת מכאבים בשורש היד וממגבלה בסופינציה כמעט ואין סיבוב בכלל כמו קיר . האורטופד בהתחלה חשש שזה אי סדירות הdurj אבל עשיתי סיטי ולא הבנתי מה זה אומר אשמח להסבר. אך אפשר לסדר מגבלה כזאת בקושי משתמשת ביד וחיה על סד שתומך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
שובל חכמון18/06/2023ובנוסף האורטופד רואה תזוזה של 1.5 ממ של האולנה . מה המשמעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות שלי כבר 3 חודשים
שובל חכמון18/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
עדי מור18/06/2023שלום, חסר מידע כדי לתת תשובה, לגבי התזוזה של האולנה (באיזה כיוון לדוגמה), צריך לראות את ההדמיה האם באמת לא מחובר וכן לראות את הממצאים בשרש היד, והכי חשוב חסרה לי הבדיקה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
שובל חכמון19/06/2023העצם באולנה זזה לכיוון של כף היד זה לא תזוזה של השבר עצמו זה כמו סטיה כזאת לאיזור הכף יד. בעיקרון שלחתי רק תפיענוח כי אין לי תבדיקה עצמה . אני פשוט מנסה להבין אם יש דרך לטפל ללא צורך בניתוח נוסף למרות המגבלה כמו נגיד סד אגרסיבי.
גם האורטופד לא רואה איחוי בעיקרון השאלה אם אחרי 3 חודשים זה לגיטימי שלא יהיה איחוי וממה בעצם יכול לנבוע המגבלה בסופינציה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה בדיקה חסרה
שובל חכמון19/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
עדי מור19/06/2023בלי בדיקה גופנית ובחינה של הצילומים אף רופא רציני לא יוכל לחוות דעה ע"פ הנתונים מעלה. צר לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)