מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בצקת כתמית בראש הפיבולהמרינה21/08/2023
שלום,
אני בת 35, לפני יותר משנתיים התחילו כאבים בשורש כף יד ימין הדומיננטית, הכאבים לא עברו לאחר כחודש ופניתי לרופא ביצע זריקות קורטיזון לאיזור הפנימי של כף היד, לאחר מכן נוצר עיוות ושינוי צבע באיזור לאחר הזריקות נהיו כאבים באיזור האולנרי עם הגבלת תנועה בסיבוב וכיפוף, ביצעתי בדיקות mri שהציגה חשד לנקב ב tfcc וטנדטיסיס ב ecu בתחילת יולי הייתי מועמדת לניתוח של שחרור גיד ecu והניתוח בוטל בדקה האחרונה הופנתי שוב לבדיקת mri ותוצאות הדגימו tfcc תקין ואין דלקת בecu עם חשד לבצקת כתמית בראש הפיבולה, חייבת לציין שעברתי ניתוח בחודש מרץ
לשחרור עצב אולנרי בגלל תלונות להרדמויות בשתי אצבעות אחרונות במהלך הניתוח הוזרק קורטיזון נוסף לגיד ecu ומאז הכאבים רק החמירו,
השאלה מה הממצא ב mri אומר על בצקת כתמית בראש הפיבוחה, ואם הממצאים תקינים ב ecu ויש לי כאבים בתנועה וחוסר שינה בגלל הכאבים ואינני יכולה שהיד תהיה במנח רפוי, מה ניתן לעשות?
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
עדי מור21/08/2023שלום, צריך לבדוק אותך אל מול ההדמיה. הבדיקה הגופנית יותר מדויקת מאשר MRI במקרה זה, ההתבהרות בעור תחלוף בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)