מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיקום לאחר הוצאת ציסטה גנגליוןסטטיסטיקאית21/09/2023
שלום דר. עשיתי ניתוח להוצאת ציסטה משורש כף היד לפני כחודש. חשוב לציין שהציסטה הייתה עמוקה מאוד. כעת היד כבר לא כואבת, אבל אני מרגישה שהיא לא יציבה. יש קליקים מוזרים, בעיקר בסיבוב כלפי פנים של כף היד. ומדי פעם אני צריכה לעשות קליק כדי לשחרר את כף היד שלא תכאב. האם זה משהו נורמלי? האם זה יעבור? ומה ניתן לעשות? תודה ושנה טובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
עדי מור27/09/2023שלום, כל גנגליון הוא עמוק ומגיע ממעטפת המפרק ולעיתים יש מרכיב תוך מפרקי, לגבי קליקים, לא שכיח שיש, ממליץ לפנות לרופא המנתח להמשך ברור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
סטטיסטיקאית29/09/2023אבל מה יעזור לפנות לרופא המנתח? הוא הרי לא ינתח אותי שוב בכל מקרה. ייקח שבועות לקבוע תור, והוא לא ישמח לראות אותי שוב. וחוץ מזה, מה בעצם הרופא יוכל לעשות?
הפיזיוטרפיסטית אמרה שהקליקים האלה נובעים מנזק לרצועה שנקראת lig. carpi palmare. ואז הגיד האונרי חופשי ויוצר קליקים. זה נשמע לך הגיוני? ואם כן, מה ניתן לעשות? רצועות יכולות להחלים מעצמן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)