שיקום לאחר הוצאת ציסטה גנגליון

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• שיקום לאחר הוצאת ציסטה גנגליון
    סטטיסטיקאית
    21/09/2023

שלום דר. עשיתי ניתוח להוצאת ציסטה משורש כף היד לפני כחודש. חשוב לציין שהציסטה הייתה עמוקה מאוד. כעת היד כבר לא כואבת, אבל אני מרגישה שהיא לא יציבה. יש קליקים מוזרים, בעיקר בסיבוב כלפי פנים של כף היד. ומדי פעם אני צריכה לעשות קליק כדי לשחרר את כף היד שלא תכאב. האם זה משהו נורמלי? האם זה יעבור? ומה ניתן לעשות? תודה ושנה טובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

עדי מור
    27/09/2023

שלום, כל גנגליון הוא עמוק ומגיע ממעטפת המפרק ולעיתים יש מרכיב תוך מפרקי, לגבי קליקים, לא שכיח שיש, ממליץ לפנות לרופא המנתח להמשך ברור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

סטטיסטיקאית
    29/09/2023

אבל מה יעזור לפנות לרופא המנתח? הוא הרי לא ינתח אותי שוב בכל מקרה. ייקח שבועות לקבוע תור, והוא לא ישמח לראות אותי שוב. וחוץ מזה, מה בעצם הרופא יוכל לעשות?
    הפיזיוטרפיסטית אמרה שהקליקים האלה נובעים מנזק לרצועה שנקראת lig. carpi palmare. ואז הגיד האונרי חופשי ויוצר קליקים. זה נשמע לך הגיוני? ואם כן, מה ניתן לעשות? רצועות יכולות להחלים מעצמן?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו