מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הרדמות ממושכת של כף הידגלעד05/01/2024
שלום
אני בן 42. רזה מאוד. סובל מבעיה בקיבה מעבר לזה בריא.
לפני 3 חודשים אינפוזיה ביד שמאל בגלל התיבשות.
מאז הופיע בוריד באיזור שנמצא השעון עיגול כזה נפוח בוריד בעקבות האינפוזיה שלא חלף אחרי חודש. רופא המשפחה הפנה אותי לבדיקת דופלר של היד לוודא שלא נוצרה פקקת הבדיקה יצאה תקינה.
הבדיקה בוצעה לפני שבועיים בישיבה. במהלך הבדיקה הטכנאית רצתה שארים את היד מעל הראש כדי שתוכל לבדוק גם באיזור בית השחי והבריח.
הרמתי את יד שמאל מרפק כלפי מעלה ואז כף היד פונה ימינה וצמודה מעל לראש. הייתי ככה 4 דקות וזה היה לי קשה.
מאז כבר שבועיים! כף יד שמאל שלי עם תחושת רדימות ברוב כף היד. יותר באיזור אצבעות 4,5 ובצד היד סמוך לזרת. יש גם קוצים בקצות האצבעות.
אני יוצא בעוד יומיים למילואים ( לא עזה אבל ליד ) אבל זה יכול לקחת כמה שבועות.
אשמח לעזרתך
1. מה יכול להסביר את ההרדמות הזאת? משהו מהמרפק? כתף? צוואר?
2. יש משהו שאני יכול לעשות עם עצמי כדי "לשחרר" את זה.
אני לא יכול לקחת כדורים נוגדי דלקת.
3. אם מתעכב כמה שבועות עם בירור האם זה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך ליד? בתחושה שלי הכח די דומה אבל יש הרדמות ודקירות. בזרת יש גם קצת כאב.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
עדי מור07/01/2024שלום, צפוי לעבור לבד. תנסה להמנע מכיפוף ממושך של המרפק או מהשענות עליו. ריפוי בעיסוק יכולים לבנות לך סד ללילה שמונע כיפוף כזה ללא שליטתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)