מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת לדעת כי כבר משתגעתאנונימית חדשה29/09/2018
שלום
לפני שלוש וחצי שנים עברתי ארוע מוחי
כך קבע בית החולים בו אושפזתי ובו טופלתי
עשו לי בדיקות סי.טי ואמרו שזה ארוע מוחי
מאז ....הדיבור שלי נשאר פגוע
הדיבור נתפס לי בכל פעם שאני מנסה לדבר קצת יותר מהר....
לפימים עד כדי גימגום.....שוכחת מילים ומתבלבלת
הזכרון שלי ממש ירוד מאז בצורה קשה
קשה לי עם זכרון של הטווח הקצר
הייתי בטיפולים אחרי הארוע אבל ממש לא עזר
ונשארתי גם עם פגמים ביד השמאלית שלא מתפקדת כמו שצריך
וגם עם רגל שמאל....
הכל מאז הארוע המוחי
למה נשארו לי כל הסימפטומים האלה.....
פשוט משתגעת ולא יכולה להמשיך כך
אודה על תשובה שהיא מעבר ל...תפני לרופא נוירולוג....
תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום לאחר אירוע מוחי
ד``ר שרה רפפורט02/10/2018שלום רב,
חומרת השבץ קובעת גם הנזק המוחי שנגרם. כמעט כל החולים משתפרים בהמשך, רובם בעזרת טיפולים שיקומיים אף ממושכים. שיקום דורש עבודה קשה עם שיתוף פעולה מלא והתמדה מצד המטופל במשרה מלאה, אם כי נדיר להשתקם 100%. גם הגיל ועוד נתונים אישיים של הנפגע משפיעים ביכולת של מוח להשתקם.
בשביל להבין מדוע מצבך תקוע ולא משתפר, צריך ללמוד את התיק הרפואי השיקומי שלך וייתכן גם להתרשם ולבדוק אותך בפועל.
בברכה,
ד״ר שרה רפפורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול לאחר שבץ
ד``ר דורון תודר03/10/2018שלום רב
אירוע מוחי גורם לנזק לתאי העצב במוח. תאי העצב שקשורים שליטה על תפקודי מוח שונים נפגעו אצלך ולכן את חווה את הסימפטומים השונים.
ניתן לשפר את המצב באמצעים שונים כגון גרייה ברזולוציה גבוהה.
מחקרים מבוקרים בהשתתפות מאות נבדקים מלמדים שניתן לשפר את הפגיעה המוחית הזו גם לאחר זמן רב לאחר האירוע המוחי.
גרייה ברזולוציה גבוהה נותנת בד"כ מענה מהיר מאוד ובעיה, והיא בטוחה מאוד.
מדובר על שיפור טכנולוגי מודרני של שיטה הקרויה tDCS.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)