מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה פתאומית בזכרון ושכחהדנה17/10/2018
היי, אני בת 26 עד לא מזמן (חודשיים) היה לי זיכרון פנומנאלי בהשוואה לכרגע. הייתי עושה כמות היסטרית של דברים במקביל ומרוכזת לגמרי בכולם, הייתי יכולה להיות בשיחה טלפונית לדוג' ותוך כדי לנהל שיחה עם אדם מולי ותוך כדי לעבוד מול מחשב ותוך כדי לרשום לעצמי הערות. בזמן האחרון חלה ירידה דרסטית בזכרון שלי, אני יכולה לראות משהו וממש דק' אח"כ אני לא מצליחה לזכור מה ראיתי. אני לא זוכרת שמות של אנשים מהעבר מה שלא קרה לי אף פעם. או שגיאות כתיב קלות שאח"כ אני שמה לב אליהן וגם יכולת המולטיטאסקיות שלי נפגעה קשות. אני מרגישה כמו ניתוקים כאלה במוח באמצע משפט ותחושה כללית של ערפול שיושב לי על הזיכרון ואני לא מצליחה להיפטר ממנו. מציינת ששעות השינה שלי השתנו משמעותית בתקופה זו. (ישנה 6-7 שעות בלילה, קמה ב5 לפנות בוקר) וחוזרת הביתה מותשת ועייפה שכבר ב-7 בערב לא מצליחה להחזיק את עצמי ונרדמת. בנוסף להכל גם אני שמה לב שאני חולמת יותר בלילה, כמעט כל לילה.
יכול להיות שכל זה נגרם בגלל מחסור בשעות שינה? כי גם שאני ישנה יום אחד קצת יותר זה לא משתפר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דורון תודר19/10/2018שלום רב
את מתארת תלונה שכיחה בקרב אנשים עם עומס רב, שלא נותנים לעצמם זמן התאוששות. אין מדובר רק במחסור בשעות שינה.
אני מאמין שאם תורידי עומס תראי שיפור במצבך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)