מידע רפואי
פורומים
- נוירופסיכיאטריה
- אוסטאופורוזיס
- שבץ מוחי - טיפול לא תרופתי
- זכויות רפואיות
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- היפנוזה
- חיסונים לילדים, מחלות זיהומיות
- זהות מינית, תפקוד מיני
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- תזונה נכונה - ירידה במשקל
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- הורים לתינוקות, הורים לפעוטות
- שימור פוריות
- הנקה, הנקה נכונה
- הפרעות שינה ועייפות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר עמית וולפוביץ
מומחה אף אוזן גרון וכירורגיית ראש צוואר. תחומי טיפול: דלקות אוזניים, ליקויי שמיעה, טנטון, סחרחורות, ניתוחי אוזניים, גידולים בבסיס הגולגולת ועודד"ר דנה פאר
גרונטולוגית ומומחית לדמנציה, ייעוץ והדרכה למשפחות המתמודדות עם סוגיות הקשורות לזקנה ולדמנציה תחומי טיפול: סיעוד, טיפול פליאטיבי, דמנציה, אלצהיימר, הזדקנות, ריפוי בעיסוק גריאטרי, שימור זיכרון ועוד
מנהל הפורום
.jpg)
ד"ר דורון תודר
053-4877792
053-4877792
הוספת הודעה לפורום
לקביעת תור אצל ד"ר דורון תודר
053-4877792 ללא פרסום בפורום
053-4877792 ללא פרסום בפורום
- נימול בלחי אחרי פגיעת ראשאמנון29/01/2019
הייתי מעורב בתאונת דרכים שבעקבותיה אני סובל מפגיעת ראש. אחד הדברים המטרידים זה שמאז יש לי אחת לכמה זמן נימולים בלחי, בעיקר באזור הפה ומתחת לעין. מה יש לעשות בנידון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד"ר דורון תודר03/02/2019שלום רב
לא ניתן לענות על שאלה כזו ללא בדיקה רפואית.
יש לבחון האם יש חבלה בעצב או חבלה אחרת.
ממליץ לפנות לרופא מטפל
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
משפחה לא בוחרים, יחסים במשפחה – כן!
"כל המשפחות המאושרות דומות זו לזו, כל משפחה אומללה – אומללה בדרכה שלה". גם במשפחה שלכם יש בעיות? סכסוכים? ריבים? לא צריך לקבל את המצב כמו שהוא, בעזרת הכוונה והתייעצות אפשר לשמור על יחסים תקינים בין כל בני המשפחה!
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?
האם אתם עצבניים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
נוירופידבק-טיפול לא תרופתי, פסיכיאטר מומחה. מנהל את המרכז הרפואי נוירוקליניק לטיפולי נוירופידבק. מנהל את המרפאה הציבורית היחידה בישראל לטיפול בנוירופידבק, במרכז לבריאות הנפש בב"ש. יו"ר תחום נוירופידבק... קרא עוד
נוירוכירורג בכיר
תחומי טיפול: גידולים מורכבים, גרורות באזורים רגישים, מנינגיומות, נוירומות אקוסטיות ועוד... קרא עוד