מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעקב זקיקים ובדיקת הורמוניםשירה20/08/2018
שלום רב. אני ביום ה10 והיום ביצעתי מעקב זקיקים: שחלה שמאל זקיק בגוגל 15 ממ שחלה ימין זקיק בגודל 14 ממ. עובי רירית 8.7 בדיקות דם גם מהבוקר אסטרודיול 1011 פרוגסטרון 1.1 אני מבינה שאני לפני ביוץ.האם אפשר לדעת מתי בערך יהיה הביוץ כדי שנהיה בטווח הימים המתאים? לציין שאתמול קוימו יחסים עקב הפרשות פוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ צפוי תוך יומיים שלושה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך והמשך
שירה20/08/2018תודה על המענה המהיר והמקצועי.
שאלה נוספת ברשותך- האם שני הזקיקים במקביל מגבירים את הסיכוי להריון תאומים?
ולגבי הביוץ-האם כבר כדאי לקיים יחסים היום/מחר או לחכות לבדיקה החוזרת ביום רביעי? פשוט מפחדת לפספס את הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
להמשיך במעקב ולפעול בהתאם כדי לתזמן את מועד היחסים באופן אופטימאלי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת מה לעשות
שירה21/08/2018היום התחילו הפרשות פוריות וכאב בשחלה בצד שמאל.אם אחכה אני לא אפספס את הביוץ ? בהנחה שהביוץ יהיה מחר או ביום חמישי לפי מה שאמרת לא כדאי לנסות למקסם את הימים שנותרו עד אז ? סליחה על השאלה אני ממש רוצה להרות ואני רוצה למקסם ככל הניתן את האפשרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בצעי אולטרסאונד זקיקים + בדיקת דם ביום רביעי על מנת לתזמן היטב את מועד הביוץ שלף
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרסאונד זקיקים חוזר
שירה22/08/2018בוקר טוב.
ביצעתי אולטרסאונד חוזר הבוקר .ביום ה12
בשחלה השמאלית זקיק 13 ממ(כנראה התנוון היה 15)
ובשחלה ימנית הזקיק גדול ביומיים מ14 ל17.
עובי הרירית 12 ממ(היתה 8.7 לפני יומיים).
ללא נוזל.
ביצעתי גם בדיקות דם שאקבל תוצאות בצהריים.
האם יכול להיות שלאור הרירית העבה כבר היה ביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביוץ בטווח של יום יומיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם מהבוקר המשך
שירה22/08/2018תודה .
מוסיפה את הבדיקות
אסטרודיול 1850
פרוגסטרון 1.3 .
האם עדיין הביוץ יהיה מחר מחרתיים ?
הרופא כתב לי עכשיו שהביוץ צפוי להיות מוצ"ש ושלקיים יחסים מאז.ושאין צורך בחיזוק תרופתי כי הערכים גבוהים ותקינים.חוששת לפספס את הביוץ .יש לי כבר הפרשות פוריות של חלבון ביצה מהיום.
איך היית ממליץ למקסם את חלון ההזדמנויות הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתן לתת היום בערב זריקת אוביטרל כדי לתזמן את הביוץ לימי שישי שבת הקרובים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך והמשך
שירה23/08/2018בוקר טוב
הרופא כתב לי שאין צורך בחיזוק כי רמת ההורמונים גבוהה.
על פי הנתונים ובהנחה שלא אקבל אוביטרל מתי צפוי הביוץ ואיך מומלץ לתזמן את היחסים? והאם יש צורך לחזור על הבדיקות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שיהיה בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפנייה למיקרומניפולציה - סיכונים אפשרייםטל20/08/2018
שלום, לפני 3.5 שנים עשיתי לראשונה ivf עם הצלחה בפעם הראשונה. נשארו לי 2 עוברים מוקפאים ובחודשיים האחרונים ניסיתי שוב ולא צלח.
כרגע אני מתחילה את התהליך מחדש עם שאיבת הביציות. הרופא רשם לי הפנייה למיקרומניפולציה כי בבדיקה לפני 3.5 היה לבעלי 15% תנועה. לא זכור לי בסיבוב הקודם שהיה מיקרומניפולציה. האם זה הכרחי לנוכח תוצאה כזאת? מהם הסיכונים בתהליך זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חזקה על הרופא שלך שההוראה למיקרו מניפולציה ICSI הנה בגלל נתוני זרע המצדיקים את הפרוצדורה על מנת להשיג הפריות ועוברים,ההליך קשור לכאורה בשיעור גבוה יותר של חריגות גנטיות בעוברים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה להפשרת ביציות משימורליבנת20/08/2018
פרופ' אשכנזי שלום,
בהמשך לתשובתך לגבי הפשרת ביציות מגיל 38 ( נותרו 6 ) במידה ובמעמד ההפשרה רואים ש3 ביציות לא מופרות באותו יום באותו יום ניתן להפשיר את 3 האחרות ? כדי לא לבזבז את אותו מחזור
האם עדיף לעשות פיפל בסייקל ההחזרה 6 ימים לאחר מחזור או חודש קודם או שלא משנה ?
האם היית מחזיר יותר מעובר אחד . גילי כרגע הוא 42.8 ?
רק אם תהליך ההפשרה של הביציות משימור לא מצליח לנסות את העובר המוקפא שנשאר מגיל 40 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ניתן,אין צורך בפיפל,הייתי שוקל בחיוב החזרה של יותר מעובר אחד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם ותכיפות במתן שתןרויטל20/08/2018
שלום,
אני לוקחת 3 אסטרופם ביום לקראת החזרת מוקפא
כל פעם לאחר מתן שתן השלפוחית שלי עדיין לא מרגישה מרוקנת ויש תחושה לא נעימה וגינאלית. האם יכול להיות קשור לכדורים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין לפני החזרת עוברים מוקפאיםמורן20/08/2018
שלום רב ,
האם ניתן לקיים יחסי מין לפני החזרת עוברים מוקפאים ?לילה לפני ההחזרה זה תקין ?
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זמני ביוץ משועריםרקפת19/08/2018
שלום רב
מזה כחודשים מנסה לבדוק את ימי הביוץ על ידי בדיקות ביתיות אך לא רואה.
קיבלתי מחזור ב5.8 אמורה לבייץ 17 יום אחרי.בבדיקות גם שנשלחתי ביום ה12 וביום ה15 התקבל תוצאה זהה שהיא nmol/l progesterore 0.7
מה זה אומר מתי צפי הביוץ??
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הנתונים אינם מספיקים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהחזרת מוקפאים על בסיס הורמונליקפוא19/08/2018
על בסיס הורמונלי, אין ביוץ? אין זקיק (לצורך הוספת יחסי מין)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אכן כך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד ביוץ בדיקת זמניםרקפת19/08/2018
שלום רב
מנסה מזה כחודשים לנסות להכנס להריון, ערכתי עם בדיקות הביץ הביתיות ניסיון להתחקות אחרי הביוץ אך ללא הועיל.
בבדיקת דם ספציפית שהרופא נשים שלח אותי לבדיקת זמן הביוץ ערכתי בדיקה ביום ה12 אחרי המחזור וביום ה15 ובדיקה של progesterore הניבה תוצאה דומה ב2 המיקרים 0.7( קיבלתי ב5.8 יום שבת בערב)
מה זה אומר שזה לפני ביוץ? כמה בערך לפני?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הנתונים אינם מספיקים לקביעת מועד הביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל למספר שעות ביום ה-7 לאחר הביוץאלון19/08/2018
שלום לכם.
אשתי כידוע עברה הפלה כימית בעקבות הפריה חוץ גופית ואת ביקורת האולטרסאונד אחרי ההתאפסות עשתה באיחור כתוצאה מנסיעה לחו"ל.בביקורת הרופא הבחין בזקיק של 25 ודיבר על ביוץ.היום שזה כמעט שבוע(זה היום השביעי)מאותו ביוץ לכאורה שהרופא דיבר עליו,היא הבחינה בהכתמה/דימום קל שנעלם כמו שהגיע כעבור כמה שעות בלבד.כמוכן היאנדיווחה על עייפות לא מוסברת במשך היום למרות שלא עשתה מאמץ פיזי וגם דיווחה שבלחיצת השדיים יש רגישות.האם יתכן שקרה נס והדימום הנ"ל הוא דימום השתרשות של הריון שניקלט מיד אחרי הפלה מוקדמת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל האפשרויות קיימות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיתוי דימום ההשתרשות
אלון20/08/2018שלום לכם.
במקרה שתארתי הופיע דימום ההשתרשות לכאורה 6-6 וחצי ימים אחרי ביוץ ונוהגים לומר שדימום זה מופיע כשבוע אחרי הביוץ
רציתי לברר שכשאומרים במקרה הזה שבוע למה הכוונה מבחינת טווח הזמן המקסימלי והמינימלי?למשל 5 עד 8 ימים אחרי ביוץ או טווח זמן אחר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ההשתרשות מתרחשת בין 6-7 ימים לאחר הביוץ ומכאן ההנחה שהעובר המשתרש גורם לדמם מקומי ברחם,המתבטא בהכתמה חיצונית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכתמה בעקבות יחסי מין
אלון20/08/2018תודה על המענה המקצועי.
אני תוהה האם ארוע שהוא נראה לכאורה כמו"דימום השתרשות"כלומר הכתמה חיצונית 6-7 ימים לאחר הביוץ יכולה להיגרם גם כתוצאה מיחסי מין שהתקיימו במועד הזה(6-7 ימים לאחר ביוץ)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזתרשות
ליבי21/08/2018אז האם כל הריון חייב להתחיל בהכתמה ואם החזרתי עוברים יום 3 אחרי כמה זמן הם אמורים להשתרש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתרשות
פרופ` דוד בידר21/08/2018ההכתמה היא מיחסי מין ולא השתרשות.
אין הכתמה של השתרשות.
בהריון , בכלל , לא צריך להיות דימום או הכתמות.
הכתמות מופיעות ,אך לרוב מסיבות כמו יחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- DHEA לעומת KETO 7 DHEAעדי19/08/2018
שלום רב ,
אני מתחילה טיפולי פוריות והרופא המליץ לי לקחת כתוסף לשיפור הפוריות הורמון DHEA. תוך חיפוש איזה מוצר לקנות נתקלתי ב keto 7 dhea שנמכר גם ונאמר לגביו כי אינו מומר להורמונים וסטרואידים. האם עדיין עושה את אותה ההשפעה של שיפור הפוריות ומומלץ לקחת אותו?
אודה לתשובה במהרה, תודה רבה עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר DHES
פרופ` דוד בידר19/08/2018שניהם לא עושים כלום לפוריות.
לא ציינת גיל ופרופיל הורמונלי, אך אני מבין מהטיפול כי יש לך בעיה ברזרבה השחלתית.
הטיפול נותן הרגשה ש ״ עושים״ משהוא שונה או מיוחד אך אם תשלחי לי את הפרופיל וגילך, אגיד לך אם את מבזבזת זמן או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד לא תקין - שק הריוןעדי19/08/2018
ב 1.8 הוחזר עובר אחד בן 3 ימים
12.8 בטא 100
14.8 בטא 330
היום ביצעתי בדיקת אולטרסאונד והרופא בקושי ראה שק הריון- ראה משהו שנראה כמו שק אך לא סדיר בגודל 3.2 על 6.5
מה עושים במצב כזה?
האם זה סופי שלא יתפתח הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש להמתין עוד 3 ימים לפני ביצוע אולטרסאונד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידר ציפ גנטי ומי שפירגלית19/08/2018
פרופ בידר שלום
בת 42 הריון טבעי סקירה ראשונה תקינה לחלוטין, ציפ גנטי ומי שפיר יצא תקין לחלוטין.
חלבון עוברי לא יצא הכי טוב עקב הגיל 1:240 .
האם זה שהציפ ומי שפיר תקינים זה מבטל את תשובת חלבון העוברי וזה מספיק או שצריך עוד בדיקות עקב הגיל מלבד סקירה שנייה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפ
פרופ` דוד בידר19/08/2018אם גם סקירות האולטרה סאונד תקינות, ביחוד של עמוד השדרה , אז זה מבטל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום פרופ' בידר -חיסון שעלת בהריוןמאיה19/08/2018
שלום פרופ' בידר,
האם כדאי להתחסן נגד שעלת בהריון ? מה דעתך על החיסון ?
למה לא לחסן כבר ישירות את הפעוט שיוולד ?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעלת
פרופ` דוד בידר19/08/2018החיסון מיועד לך ולא לילד.
צריך להתחסן.
אם את תחלי בשעלת יהיה בעיה לך ולילד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד בדיקת פאפ אחרי לידהנעמה19/08/2018
שלום רב,
חודשיים אחרי לידה, מתי ניתן לבצע בדיקת פאפ?
האם יש להמתין פרק זמן מסוים או שמספיק רק להיות ללא דימום?
תודה מראש על עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פאפ
פרופ` דוד בידר19/08/2018יכולה לעשות.
לא עושים פאפ אם יש דימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אפשר לעשות בדיקת בטאלילה18/08/2018
שלום,
הזרקתי אוביטרל ב-8/8 ועשיתי הזרעות ב-9/8 וב-10/8.
מתי אוכל לעשות בדיקת בטא? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר19/08/2018שבועיים אחרי הזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)