תיקון ניתוח אף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון ניתוח אף
    ה
    02/07/2011

שלום רב
    בגיל 16 עברתי ניתוח אף כושל הן מבחינה ויזואלית והן מבחינה תפקודית. כעבור 7 שנים עברתי ניתוח נוסף אשר תיקן את המצב הנשימתי ושיפר את המראה של האף. האף שלי קטן מאוד ויש לי מעין שפיץ בקצה. הוא לא נורא כפי שהיה לאחר הניתוח הראשון אבל בהחלט נראה מנותח. אני רוצה מאוד לתקן אותו כך שיראה טבעי ויפה, אך מפחדת להרוס עוד יותר את הקיים. כ"כ הרבה רופאים מציגים את עצמם ככאלו שיכולים להביא לפתרון, ומניסיון אני יודעת שצריך מישהו שבאמת מוכשר ומנוסה בעניין הספציפי של ניתוח שיניוני. אני ממש מבקשת את עזרתך בהמלצה על כאלו שיכולים להביא לסיום עוגמת נפש של שנים.
    אם אתה יכול להמליץ לי דרך המייל. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תיקון ניתוח אף

הוספת תגובה

• דבר אחד אני יכולה להגיד לך:

מגיבה
    22/02/2012

בניתוח משני אל תלכי ואל תסמכי על עכל מנתח, תבדקי טוב את המנתח שיהיה ללכת על בטוח. וכסף לא אמור להיות שיקול בכלל בנושא כזה, דעתי האישית מאחת שחווה את הדבר הזה על בשרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון ניתוח אף - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    22/02/2012

ה. שלום
    איני יכול להמליץ דרך הפורום או להבטיח לך שניתוח שלישי בוודאי יספק את מבוקשך. על פניו ייתכן ואני מדגיש רק ייתכן שניתן לעזור לך ע"י הזרקת/פיסול האף עם חומר מילוי ובכך לחסוך לך צורך בניתוח נוסף למרות שכנראה יהיה צורך לחזור על הפעולה כל שנה עד מספר שנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו