מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גודל שתליםמייה06/07/2011
שלום
הייתי ביעוץ ונאמר לי שגודל השתל המקסימלי הוא 250cc ... אני רזה שוקלת 47 והאורך 160... והמרחק בין עצמות הצוור לפטמות שמדד הרופא הן מצד 17 וצד שני 18... אני בעלת מבנה גוף צר.. אני היתי רוצה שתל יותר גדול. האם ניתן לפי הממדים שציינתי?? האם שווה להיות בעוד יעוץ אם אפר שתל יותר גדול??
המנתיח בכלל לא ממליץ על שתלים גדולים כי יש יותר בעיות איתם...
בבקשה את דעתכם...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל שתלים - תגובה
פרופ` אלדד זילברשטיין06/07/2011מייה שלום,
צודק המנתח שאצלו ביקרת שככל שהשתל גדול יותר צפויים יותר סיבוכים בטווח הארוך. החלטה מה השתל המירבי שניתן להשתיל בגופך ניתן לתת רק לאחר בדיקה אישית ולא דרך הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל שתלים
מייה06/07/2011תודה על המענה..
אבל אני לא רציתי שתל מאוד גדול רציתי 275 במקום 250.. האם הפרש של 25cc כל כך משמעותי??? או שאפשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל שתלים - תגובה
פרופ` אלדד זילברשטיין06/07/2011מיה שלום,
אכן 25 סמ"ק אינם הבדל משמעותי אך היכן הגבול למה לא 300 במקום 275 או 325 במקום 300 וכך הלאה. לכן על המנתח/ת שלך להחליט ביחד אתך היכן הגבול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)