א -סימטריה בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• א -סימטריה בחזה
    מלי
    17/08/2011

אני בחורה בת 26. מגיל ההתבגרות אני סובלת מתופעה של א סימטריה בחזה. שד אחד גדול בשתי מידות מהצד השני ( אחד 260 והשני 420). השד הגדול גם נפול יותר מהקטן. מבנה הגוף שלי הוא די רזה ושאלתי היא כיצד ניתן לטפל בבעיה האסטתית שלי? אני מפחדת שאם אעבור ניתוח וישימו לי רק בצד אחד סיליקון, הוא יעמוד יותר וזה יהיה בולט לעיין. אני גם חוששת שאם ישימו סיליקון בשני הצדדים, כאשר בצד הגדול שתל קטן יותר, מכיוון שהשד כבר גדול מספיק, שזה יראה גדול מדי ולא טבעי לגוף שלי.. אשמח לקבל ייעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    א -סימטריה בחזה

הוספת תגובה

• א -סימטריה בחזה - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    18/08/2011

מלי שלום,
    הדרכים לטפל באסימטריה הן: 1) להקטין את השד הגדול ולהרים אותו. 2) להגדיל את השד הקטן ולהרים את השד הגדול. 3) להגדיל את שניהם במידה לא שווה ולהרים את השד הנפול. הבחירה בין הדרכים תלויה בגודל השדיים, במבנה הגוף שלך (משקל, גובה, רוחב) וברצון שלך. את צודקת שגם לאחר הניתוח שני השדיים לא "יתנהגו" באותו אופן לאורך זמן ותצטרכי להשלים עם הבדל מסוים ביניהם. עדיין צפוי להיות שיפור משמעותי בוודאי בתוך בגד וסביר להניח גם ללא בגדים. כמובן שאת ההחלטה מה לעשות עלייך לקבל לאחר בדיקה וייעוץ עם המנתח/ת שלך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו