האם אני סובל מ Gynecomastia

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני סובל מ Gynecomastia
    יוסי
    05/05/2007

שלום, אני בן 21
    מאז שהייתי בן 15 הבחנתי שהגודל של השדיים שלי הוא יחסית גדול לגבר, הלכתי לרופא שלי ואחרי בדיקות אמרו לי שזו סימני התבגרות. היום אני בן 21 ועדיין יש לי שדיים קצת גדולים(לא משהו חריג אבל לא שטוח) שזה מאוד מביך אני לא יכול להוריד את החולצה מול החברים שלי. כשאני נוגע בשד אני מבחין שיש מין גוש כזה. אני לא יודע האם יש מצב שאני עדיין מתבגר או אהי סובל מGynecomastia!
    יש מצב שיום אחד יהיו לי שדיים שטוחות כמו כל שאר הגברים! זה מאוד מפריע לי ומונע ממני לעשות מלא דברים..
    רציתי כם לדעת אם במצב שיש לי Gynecomastia כמה עולה ניתוח פלסטי?
    מישהו יכול לעזור לי?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אני סובל מ Gynecomastia

הוספת תגובה

• תשובה לבן ה-21

ד''ר יוסף טמאן
    05/05/2007

שלום רב.
    על פי התאור שלך, בסבירות גבוהה יש לך גינקומסטיה.
    על מנת לאשר זאת צריך להבדק.
    בסבירות גבוהה מצבך הוא גם צמית.
    עלויות?
    איננו דנים בנושא הזה בפורום. זה בינך ובין הרופא.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עברתי ניתוח גניקומסטיה משולב...

ברק
    13/05/2007

שאבו לי 150 סמק מכל צד, כמו כן גם הוציאו לי את בלוטות השד....
    אני רוצה לומר שלקח לי כמה שנים טובות להחליט שאני עושה את הניתוח, ואם יש משהו שאני מצטער זה שלא עשיתי את זה קודם ..:-) היום אני בן 30
    התוצאות שלי הן מעל למצופה.... היום אני כחמישה חודשים לאחר הניתוח..:-)
    אז אני ממליץ לך ללכת לעשות את הניתוח שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח חזה לגבר

יואל
    17/05/2007

שלום לך ,
    אני בדיוק יודע מה מצבך כי גם אני עברתי את אותו הדבר וזה התחיל בגיל ההתבגרות שהתביישתי מלהוריד חולצה בים,עם נשים וכו'....
    בגיל 32 החלטתי אחרי המון סקרים וחקרות ללכת לרופא הייתי אצל רופא מדהים שנתן לי פ]תרון
    קבעתי תור לניתוח ויצאתי לדרך היום אני שנתיים אחרי ומרוצה מאוד היה שווה הכל
    אז ההחלמה היא קצת בין 5-7 ימים ואתה צריך להסתובב עם מחוך מעצבן על הבטן כמו חגורת גב אבל זה שווה הכל ואני מאוד ממליץ אל תחכה ,אם הייתי יודע שזה כ"כ פשוט הייתי עושה בגיל 20
    לך על זה חבר.
    ב ה צ ל חה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו