מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח חזה בחול ?(דחוף תשובה)שלי06/05/2007
שלום רב
הנני מתגוררת בחול (ארהב) וברצוני לעבור ניתוח חזה
השאלה שלי היא מה מומלץ יותר (סיליקון או שתלי מלח)
מה עלי לדעת ולשאול
מה שונה מישראל התנהליות הניתוח ואיזה סיכונים אני צריכה להביא בחשבון אשמח לתשובה בהקדם.....
בתודה מראש
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח חזה בחול
ד''ר יוסף טמאן09/05/2007אין שום ספק כי הגדלת שדיים עם משתלי סיליקון גל מביאה לתוצאות קוסמטיות משופרות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר יוסף
שלי10/05/2007ד"ר תודה על התשובה אכן נכנסתי לאתר שלך אך ברצוני לציין כי לא ממש קיבלתי את התשובות אשר חיפשתי אלא רק נוספו שאלות כמו לדוגמא שהבנתי שאני צריכה לעבור מלבד ההגדלה גם הרמה ואני חשבתי שאם אני עוברת הגדלה אז זה כבר כלול
כמו כן לא הבנתי אם זה מסוכן שאני יעבור את הניתוח בארהב ולא בישראל ומה אני צריכה לשאול שאני באה למרפאה בארהב וכמו כן הייתי רוצה לדעת כמה זמן אחרי הניתוח אפשר לטוס כי הבנתי מחברה שיש פרק זמן שצריך לחכות
אשמח למענה
בתודה מראש שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלי
ד''ר יוסף טמאן13/05/2007הגדלת שדיים מתאימה לנשים להם שדיים קטנים ורוצות להגדילן.
כאשר יש נפילה של השדיים, אז תחילה יש לבצע הרמה(במהלך אותו ניתוח) ולהגדיל.
זו תהיה טעות קשה לבצע רק הגדלה בשדיים נפולים.
אין שום סכנה לעבור ניתוח בארה"ב,במידה והניתוח מתבצע על ידי רופא מומחה, חבר באיגוד
האמריקאי ובבית חולים או קליניקה ראויה עם כל אצמעי ההחיאה.
השאלות שעליך לשאול הם קודם מי הרופא, באם מבצע באופן סדיר גם ניתוחי שדיים, מה הסיכויים
והסיכונים של הניתוח, באיזה משתלים הוא משתמש, האם הוא יהיה זמין בשבילך תמיד, גם בעת צרה חלילה,
לאחר שהחלמת מעט, נניח לאחר שבועים אין מניעה מטיסות.
בחוף המזרחי, אוכל להמליץ לך על DR JAMES CARRAWAY בוירגיניה ביץ, וירגיניה
ובחוף המערבי על DR ALON PNINI מבברלי הילס, לוס אנגלס.
בהצלחה ועל תהססי לשאול במידה ויש משהו סתום עדיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר"יוסף תודה רבה
שלי13/05/2007תודה רבה אכן קיבלתי את התשובות ושמחתי גם לקבל את ההמלצות
אני מתגוררת בפלורידה האם אתה יכול להמליץ לי על מישהו משם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה
שלי13/05/2007קיבלתי את השמות של הרופאים אשר המלצת לי וגם רשמתי אותם אך האם ישנה אפשרות שתפנה אותי איך אני יגיע אליהם כי באינטנט לא מצאתי פרטים מלבד מאמרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)