אחרי הגדלת חזה - דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי הגדלת חזה - דחוף!!!
    חגית
    01/09/2011

שלום רב, שמי חגית בת 34 לאחר שתי לידות והנקות, עברתי הגדלת חזה בתאריך16.8.11 עם שתלים עגולים מסוג SILIMED בגודל 325 כאשר החזה שלי היה ריק לגמרי. אתמול בבוקר קמתי עם הרגשת קשיחות בחזה ולאחר שהתאוששתי הבנתי שאין לי תחושה בכל אזור החזה, גם את הכאבים שהרגשתי עד לפני יומיים באזור התפרים בחזה איני מרגישה היום, סימסתי למנתח שלי ששוהה בחו"ל וציין כי כנראה ששכבתי ממושך על האזור וסביר שיעבור באופן עצמוני.
    אני עדיין מוטרדת ומבקשת לציין כי אני סובלת ממחלת טרשת נפוצה - התייעצתי עם הנויורולגית שסבורה שאין קשר וביקשה לחכות מספר ימים נוספים.
    סימסתי שוב לרופא שאמר שצריך להמתין בסבלנות. במקביל אני מרגישה שהחזה קשה וכבד כפי שהיה בימים הראשונים לאחר הניתוח, כמו כן כשאני מתכופפת אני מרגישה כאילו יש איזושהי תזוזה וכמו שציינתי אין לי כל תחושה בכל אזור החזה. אני מאוד לחוצה ומוטרדת. אודה לתשובתכם והמלצתכם. מודאגת מאוד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי הגדלת חזה - דחוף!!!

הוספת תגובה

• זקוקה לתשובה דחוף!!!!!!!

חגית
    04/09/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי הגדלת חזה - דחוף!!! - תגובה

ד``ר רן טליסמן
    08/09/2011

חגית מומלץ להתייעץ עם המנתח שלך או אם מי שמכסה עליו בהעדרו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו