מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזרקה חומצה היאלורוניתרלי03/09/2011
עברתי הזרקה חומצה היאלורונית בסנטר (כדאי להגדילו)
התוצאה המיידית הייתה טובה
אחרי 4 ימים חצי מהנפח ירד וכמעט ולא רואים הבדל
ממה שהיה
הזריקו לי 2 CC
ושילמתי עבור זה המון כסף מעל 5000 שח
התוצאה הסופית לא טובה
ואינני יכולה להרשות לעצמי לשלם עוד הזרקה
מין הראוי שהרופא יפתור לי את הבעיה גם אם זה אומר עוד הזרקה ללא תשלום .
האם זה משהו שקורה שההזרקה לא מספיקה ואז מוסיפים ללא תשלום?
ואחרי בירוריים הבנתי שיש חומר שלא כמו חומצה היאלורונית שהיא זמנית
נשאר לשנים
מאיזה סיבה הוא לא יידע אותי? אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרלי -איזה חומצה היאלורונית הוזרקה
עינת03/09/2011האם את יכולה לכתוב לי מה שם החומצה היאלורונית שהוזרקה לך ? ומה שם החומר שנשאר להרבה שנים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא אמר לי
רלי03/09/2011לא ידעתי שיש כמה סוגים..
והחומר הקבוע ביו אלקמיד משהו כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת סנטר
ד''ר נמרוד פרידמן04/09/2011היי,
ההחלטה לגבי המשך הטיפול תלויה בך וברופא שלך.
אני ממליץ לך להמנע מהזרקה של חומרים קבועים כמו סיליקון וביו אלקמיד בגלל שכיחות הסיבוכים הגבוהה שלהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)