רקמת שד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רקמת שד
    בת
    16/09/2011

שלום
    בת 44 לפני כשלוש שנים לבערך שמתי לב למין גולה כמו ביצה קטנה מתחת בית שחי ימין עברתי את כל הבדיקות האפשריות כדי לשלול דברים,והגיעו למסקנה שזוהי רקמת שד אני עוברת כל שנה בערך אולטראסאונד בית שחי כדי לראות שזה עדין בסדר,אני מאד לא רגועה בעניין,וכששאלתי בקופת חולים את הכירורג הרגיל שלי הוא אמר שלא צריך להוציא את זה כי זה במקום מסובך וזה יכול לסבך יותר ממה שזה,שאלתי האם נכונה האמירה הזו האם כדאי לקחת סיכון וללכת לניתוח כירורגי פלסטי פרטי או באמת להניח לזה ולעשות אולטראסאונד כל שנה או חצי שנה תודה.ממה זה בא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רקמת שד

הוספת תגובה

• רקמת שד - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    18/09/2011

רקמת שד אקססורית בבית השחי אינה כה נדירה. הניתוח עצמו אינו מסובך במיוחד אך כמו כל ניתוח עלולים להיות לו גם סיבוכים כגון: דימום, זיהום, הצטברות נוזלים הדורשים ניקוז וכדומה. ההחלטה אם לנתח או לא תלוייה בך ועד כמה הדבר מפריע לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו