מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שקעים מתחת לעינייםשני17/09/2011
היי,
אני בת 25,אומנם צעירה אך מבנה הפנים שלי כזה שהשקעים מתחת לעיניים מאוד בולטים. משום מה בשעות הערב ועם קונסילר אני מצליחה לטשטש אותם איכשהו אבל באור יום,בייחוד בשמש, לא משנה מה אני עושה -הם קיימים ונראים מאוד לעין.הייתי רוצה לדעת איזה חומר הכי יעיל במקרה הזה והאם אפשר להשיג תוצאות שישמרו לשנה ואף יותר ולא רק לכמה חודשים בודדים?אני סטודנטית ולצערי אינני יכולה להרשות לעצמי להוציא אלפי שקלים כל כמה חודשים. בנוסף רציתי לדעת האם יש הגבלה לגודל השקעים?כלומר אם השקעים גדולים ישנו הליך אחר שיכול להתאים?סליחה על האורך,אני פשוט כבר מיואשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי שקעים עלה לי 2500 ש"ח -
עינת17/09/2011זה לא יקר בכלל ! כי עושים את זה פעם בשנה עד שנה וחצי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילוי שקעים עלה לי 2500 ש"ח - - תגובה
ד``ר רן טליסמן18/09/2011אכן באיזור העיניים ולא ברור מה הסיבה חומרי מילוי מחזיקים זמן ארוך הרבה יותר מכל מקום אחר בפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקעים מתחת לעיניים - תגובה
ד``ר רן טליסמן18/09/2011תלוי מאוד בשקעים ובמבנה הגרמי (העצמות) ניתן לעיתין למצוא פתרונות אחרים כגון שתל שישנה את הצללית של העצם אבל אלו כבר היבטים שניתן להתייחס אליהם רק לאחר בדיקה מקיפה
אני ממליץ לפנות לכיורג פלסטי מומחה ולהתייעץ איתו על מה שמציק לך ולנסות לגבש פתרון יעיל מבחינתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן
.23/09/2011אני בדיוק באותו סירה כמוך, בת 20 ולא מסוגלת יותר עם הכהויות.
אני רק מתחילה בזמן האחרון לברר על העניין והוא נראה לי מסובך ועם המון שיטות.
אני ממש אשמח אם תכתבי לי מייל ונתייעץ ביחד:)
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)