העצם באף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העצם באף
    אור
    19/09/2011

כבר כמה שנים שהנחיריים שלי לא שווים בגודל הלכתי לרופא אף אוזן גרון והוא הודיע לי שהעצם שלי באף עקומה כנראה ממכה שחטפתי הוא שאל אותי אם יש כאבים או נחירות או בעיות בנשימה וכדו' אמרתי לו שלא אז הוא אמר לי שאין סיבה ליישר את העצם אלא מבחינה אסתטית

השאלה שלי היא אם הוזזת העצם בחזרה למקום (בלי לחתוך עור לשייף את העצם וכו' ...רק להחזיר את העצם למקום) נחשב לניתוח פלסטי (ואז עולה כמה אלפים אם לא עשרות אלפים טובים??

הוא אמר לי גם שהאף שלי קצת גדול ככה שאם -כבר- עושים ניתוח אולי ישייפו לי מעט את העצם אז אם אני משייף את העצם זה יעלה לי כסף? (אם זה כבר בתוך הניתוח..)

אם זה ניתוח פלסטי אני בן 17 (עדיין קטין) אז כמה זה אמור לעלות לי? (בערך)
    ואם זה לא נחשב כניתוח אסתטי כמה זה עולה?

אם זה כן עולה כמו ניתוח אסתטי ואני אשקר שיש לי כאבים או נחירות או בעיה לנשום מהנחיר שבו העצם קצת חוסמת זה יהיה כמו טיפול רפואי ולא כניתוח יקר?

אם אפשר בבקשה תשובה מפורטת כי אני מאוד רוצה ליישר את זה אבל אם הזה ניתוח אסתטי זה ממש יקר אז אולי יש "קומבינה" או משהו?

תודה רבה לעוזרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העצם באף

הוספת תגובה

• העצם באף - תגובה

ד``ר רן טליסמן
    27/09/2011

ההבדל בין מצב אסתטי לרפואי ניתן להשיב רק לאחר בדיקה מעמיקה
    שתי האפשרויות תקפות לפעמים זה אסתטי בלבד ולפעמים יש מרכיב רפואי
    אם תשובה אחת לא מצאה חן בעיניך - גש לייעוץ נוסף
    בהצלחה ושנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו