מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה והגדלת חזהSM05/10/2011
שלום
ישל לי שלושה ילדים שיהיו בריאים אני אישה גבווה 175 וצעירה 23
מבנה בינוני רחב
וחולמת על הגדלת חזה במיוחד לאחר שלוש הנקות שנשאבתי לגמריי...
עכשיו יש לי דילמה..
אני ממש לא רוצה לסיים עם קריירת ההריונות והנקות
ומצד שני לא מוכנה להישאר עם חזה קטן "וריק"...
מצד אחר אני מעדיפה עכשיו לעשות הגדלת חזה שיהיה יפה ונורמאלי ולהכנס להריון נגיד עוד שנה להניק עוד שנה ובמידה ושוב החזה ייפול אני חושבת שעדיף לי חזה נופל מאשר שתי שקיות נופלות בלי כלום
ובע"ה שאסיים את הקריירה עם הילדים שיהיו בריאים יהיה אפשר לשפץ אותו שוב שיעמוד כמו שצריך...
מה אומר הדוקטטור??? תודה מראש וסליחה על המגילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה והגדלת חזה - תגובה
ד``ר רן טליסמן05/10/2011מניסיון, רוב הנשים שעושות הגדלת חזה ולאחר מכן יולדות לא מניקות כמעט מחשש לשינוי לרעה בצורת החזה. אם זאת יש כמובן אלו שכמו בתיאור שלך ילדו בעבר, עשו שיפוץ ואחר כך שוב ילדו והניקו ממושכות ולא תמיד צריך עוד ניתוח לתיקון. אין מה להקדים את המאוחר ואחרי ההנקה תראי איך זה השתנה ובהתאם לזה החלטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש באמת סיכוי שלא אצליח להניק??
SM06/10/2011קראתי כמה כתבות שאומרות שגם אלו שהצליחו להניק כמות החלב ירדה בהרבה
כי ירדו כמה צינוריות חלב בניתוח...
אני מניקה בדרך כלל שנה שלמה ותמיד יש לי שפע עצום של חלב.. זה הסיבה בעצם שהשתנו לי השדיים כי הם גדלו בצורה לא נורמאלית במהלך כל ההנקה...
אפשר להגיד שבזמן שאני מניקה אני ממש מרוצה מהגודל והצורה של החזה... רק חבל שהוא משפריץ... ולא נשאר ככה גם אחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש באמת סיכוי שלא אצליח להניק?? - תגובה
ד``ר רן טליסמן16/10/2011צינוריות החלב יכולות להשתנות במידה והשתל מוכנס דרך העטרה
במקרה שלך שאת מעוניינת להניק תיידעי את המנתח שבחרת כי אכן את מעוניניינת להניק ותבחרו לבצע ניתוח שלא פוגע בצינוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)