הנקה והגדלת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה והגדלת חזה
    SM
    05/10/2011

שלום
    ישל לי שלושה ילדים שיהיו בריאים אני אישה גבווה 175 וצעירה 23
    מבנה בינוני רחב
    וחולמת על הגדלת חזה במיוחד לאחר שלוש הנקות שנשאבתי לגמריי...
    עכשיו יש לי דילמה..
    אני ממש לא רוצה לסיים עם קריירת ההריונות והנקות
    ומצד שני לא מוכנה להישאר עם חזה קטן "וריק"...
    מצד אחר אני מעדיפה עכשיו לעשות הגדלת חזה שיהיה יפה ונורמאלי ולהכנס להריון נגיד עוד שנה להניק עוד שנה ובמידה ושוב החזה ייפול אני חושבת שעדיף לי חזה נופל מאשר שתי שקיות נופלות בלי כלום
    ובע"ה שאסיים את הקריירה עם הילדים שיהיו בריאים יהיה אפשר לשפץ אותו שוב שיעמוד כמו שצריך...

מה אומר הדוקטטור??? תודה מראש וסליחה על המגילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה והגדלת חזה

הוספת תגובה

• הנקה והגדלת חזה - תגובה

ד``ר רן טליסמן
    05/10/2011

מניסיון, רוב הנשים שעושות הגדלת חזה ולאחר מכן יולדות לא מניקות כמעט מחשש לשינוי לרעה בצורת החזה. אם זאת יש כמובן אלו שכמו בתיאור שלך ילדו בעבר, עשו שיפוץ ואחר כך שוב ילדו והניקו ממושכות ולא תמיד צריך עוד ניתוח לתיקון. אין מה להקדים את המאוחר ואחרי ההנקה תראי איך זה השתנה ובהתאם לזה החלטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש באמת סיכוי שלא אצליח להניק??

SM
    06/10/2011

קראתי כמה כתבות שאומרות שגם אלו שהצליחו להניק כמות החלב ירדה בהרבה
    כי ירדו כמה צינוריות חלב בניתוח...
    אני מניקה בדרך כלל שנה שלמה ותמיד יש לי שפע עצום של חלב.. זה הסיבה בעצם שהשתנו לי השדיים כי הם גדלו בצורה לא נורמאלית במהלך כל ההנקה...
    אפשר להגיד שבזמן שאני מניקה אני ממש מרוצה מהגודל והצורה של החזה... רק חבל שהוא משפריץ... ולא נשאר ככה גם אחרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש באמת סיכוי שלא אצליח להניק?? - תגובה

ד``ר רן טליסמן
    16/10/2011

צינוריות החלב יכולות להשתנות במידה והשתל מוכנס דרך העטרה
    במקרה שלך שאת מעוניינת להניק תיידעי את המנתח שבחרת כי אכן את מעוניניינת להניק ותבחרו לבצע ניתוח שלא פוגע בצינוריות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו