אובדן חוש הריח לאחר ניתוח פלסטי באף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדן חוש הריח לאחר ניתוח פלסטי באף
    גלי
    12/10/2011

שלום רב,
    עברתי לפני 7 ימים בדיוק ניתוח פלסטי באף שכלל מספר הליכים כגון: יישור מחיצה הורדת גבנון הצרת האף ועוד.... נותחתי בגישה הסגורה שבהבנתי היא ממש כאילו לנתח על איבר מבלי לראות את האיברים במקום...
    לכן כשקראתי את טופס ההסכמה לניתוח נחרדתי לגלות שיש סיכוי לא קטן שאני אוכל לאבד את חוש הריח שלי.....
    היו לי עד אתמול טמפונים נמסים שירדו לאחר ששאפתי חזק אוויר דרך האף ויצאו בכוח... דבר שגרם לפתיחת מעברי האוויר...
    עדיין לא הצלחתי להריח כלום אפילו לא אציטון!!!! אני מאוד לחוצה ובטוחה שאיבדתי את חוש הריח! מה עליי לעשות זה המחיר שאני צריכה לשלם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אובדן חוש הריח לאחר ניתוח פלסטי באף - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    14/10/2011

עדי שלום,
    אבדן חוש הריח לצמיתות הוא אפשרות קיימת אם כי נדירה מאוד לאחר ניתוח אף. אין קשר לגישה פתוחה או סגורה. רב הסיכויים שחוש הריח יחזור. רב הסיכויים שקרישי הדם וההפרשות כרגע חוסמות את דרכן של המולקולות מלהגיע אל קולטני הריח בתקרת האף וכפי שאמרתי זה יחזור.
    החלמה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו