מילוי לחיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי לחיים
    שני
    13/10/2011

אני מעוניינת למלא את הלחיים,בעיקר באיזור "התפוחים". העניין הוא שאני ממש לא רוצה לחזור על הפעולה כל מספר חודשים-שנתיים ולכן הייתי רוצה לדעת אם יש חומר(בטיחותי) שנשאר לצמיתות (חוץ משתלים ) או שלפחות נשאר כמה שנים,בוא נאמר בסביבות ה10..שמעתי על שימוש בשומן עצמי.האם הוא מתאים למילוי לחיים וכמה זמן לוקח לו להיספג?
    תודה וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מילוי לחיים

הוספת תגובה

• מילוי לחיים - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    14/10/2011

קרן שלום
    שומן עצמי בהחלט נשאר לצמיתות אך יש לקחת בחשבון שיהיה צורך לבצע "תיקון יתר" בהתחלה אח"כ תהיה ספיגה של חלק מהשומן ובסוף חלקו יישאר. ייתכן גם שיהיה צורך לחזור על הפעולה פעם נוספת. בהמשך תאי השומן שנקלטו הם תאים חיים ופעילים מבחינה ביולוגית כלומר אם תרזי גם נפח השומן בלחיים ירד ואם תשמיני הנפח יגדל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מתשובתך אני מבינה שזה עלול להיות

שני
    16/10/2011

תהליך קצת מתיש אבל שבסופו התוצאות בדרך כלל משביעות רצון? בעצם זה ה"חומר" היחידי שהתוצאה נשמרת לזמן רב?אני מתנצלת על כמות השאלות אני פשוט רוצה לדעת אם רוב הרופאים אכן משתמשים בשומן עצמי למילוי לחיים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו