מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מילוי לחייםשני13/10/2011
אני מעוניינת למלא את הלחיים,בעיקר באיזור "התפוחים". העניין הוא שאני ממש לא רוצה לחזור על הפעולה כל מספר חודשים-שנתיים ולכן הייתי רוצה לדעת אם יש חומר(בטיחותי) שנשאר לצמיתות (חוץ משתלים ) או שלפחות נשאר כמה שנים,בוא נאמר בסביבות ה10..שמעתי על שימוש בשומן עצמי.האם הוא מתאים למילוי לחיים וכמה זמן לוקח לו להיספג?
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי לחיים - תגובה
פרופ` אלדד זילברשטיין14/10/2011קרן שלום
שומן עצמי בהחלט נשאר לצמיתות אך יש לקחת בחשבון שיהיה צורך לבצע "תיקון יתר" בהתחלה אח"כ תהיה ספיגה של חלק מהשומן ובסוף חלקו יישאר. ייתכן גם שיהיה צורך לחזור על הפעולה פעם נוספת. בהמשך תאי השומן שנקלטו הם תאים חיים ופעילים מבחינה ביולוגית כלומר אם תרזי גם נפח השומן בלחיים ירד ואם תשמיני הנפח יגדל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מתשובתך אני מבינה שזה עלול להיות
שני16/10/2011תהליך קצת מתיש אבל שבסופו התוצאות בדרך כלל משביעות רצון? בעצם זה ה"חומר" היחידי שהתוצאה נשמרת לזמן רב?אני מתנצלת על כמות השאלות אני פשוט רוצה לדעת אם רוב הרופאים אכן משתמשים בשומן עצמי למילוי לחיים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)