הגדלת חזה-בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדלת חזה-בעיה
    דנה
    15/10/2011

שלום ד''ר,

שמי דנה בת 20 וככל הנראה סובלת מפגם מולד. אין לי חזה אני שטוחה ברמת אפס(כמו ילדה קטנה). חשוב לציין ששאר מבנה גופי תקין ופרופורציונלי לגילי. מלבד החזה. כמובן שבעיה זו היא פגם מולד. שלא נדבר על הנזקים הנפשיים שזה גורם לי.
    אני מעוניינת לבצע ניתוח להגדלת חזה. הבנתי שלבעיה כמו שלי יש מימון של הקופה. שאלתי היא לאיזה רופא אני צריכה לפנות? מה התהליך שעלי לעשות במצב כזה?

תודה מראש וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגדלת חזה-בעיה

הוספת תגובה

• הגדלת חזה-בעיה - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    15/10/2011

דנה שלום,
    למיטב ידיעתי חזה שטוח אינו נחשב כמצב שהטיפול בו הוא ב"סל השירותים" הרפואיים הממומנים ע"י קופ"ח. ובכל זאת תוכלי לפנות ל"מחלקת זכויות חברים" ולבקש שיכירו בך כמקרה חריג - אני ספק אם הדבר יצליח אך זה לא עולה לנסות.
    חג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

דנה
    17/10/2011

תודה רבה על התגובה, בהחלט אבדוק זאת גם ע''פ עצותייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתיחת פנים

ריקי
    18/10/2011

שמעתי שיש ניתוח פנים קל יותר על ידי החדרת חוטי מתכת לצידי הפנים. אודה מאוד למי שיתן לי אינפורמציה על הניתוח הזה. תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו