מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת חזה-בעיהדנה15/10/2011
שלום ד''ר,
שמי דנה בת 20 וככל הנראה סובלת מפגם מולד. אין לי חזה אני שטוחה ברמת אפס(כמו ילדה קטנה). חשוב לציין ששאר מבנה גופי תקין ופרופורציונלי לגילי. מלבד החזה. כמובן שבעיה זו היא פגם מולד. שלא נדבר על הנזקים הנפשיים שזה גורם לי.
אני מעוניינת לבצע ניתוח להגדלת חזה. הבנתי שלבעיה כמו שלי יש מימון של הקופה. שאלתי היא לאיזה רופא אני צריכה לפנות? מה התהליך שעלי לעשות במצב כזה?
תודה מראש וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה-בעיה - תגובה
פרופ` אלדד זילברשטיין15/10/2011דנה שלום,
למיטב ידיעתי חזה שטוח אינו נחשב כמצב שהטיפול בו הוא ב"סל השירותים" הרפואיים הממומנים ע"י קופ"ח. ובכל זאת תוכלי לפנות ל"מחלקת זכויות חברים" ולבקש שיכירו בך כמקרה חריג - אני ספק אם הדבר יצליח אך זה לא עולה לנסות.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
דנה17/10/2011תודה רבה על התגובה, בהחלט אבדוק זאת גם ע''פ עצותייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת פנים
ריקי18/10/2011שמעתי שיש ניתוח פנים קל יותר על ידי החדרת חוטי מתכת לצידי הפנים. אודה מאוד למי שיתן לי אינפורמציה על הניתוח הזה. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)