מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצה האףאייל23/10/2011
שלום,
רציתי לדעת איך מטפלים בטיפ(קצה אף) נופל האם רק מרימים או שממש חותחים את הסחוס שבקצה האף?
ואם כן איך דואגים שקצה האף ישאר באותה הצורה המקורית ולא יראה חתוך ולא טבעי?
ועוד שאלה האם כאשר מרימים את קצה האף הנחיריים יכולים להתרחב והאם יראו את הנחיריים (מראה של אף חזירי)לאחר ההרמה של הטיפ?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אף
תהילה28/10/2011שלום אייל, לגבי שאלתך אין ספק שרק רופא מנתח מומחה יכול לענות לך, אבל אני יכולה לשתף אותך במקרה שחווינו במשפחה. אנחנו 2 אחים שנולדנו שנינו עם בעיות נשימה ועקב כך אלרגיות מתמשכת, נזלת בלתי פוסקת וגירודים אין סוף, ניסינו כל מני טיפולים ובסופו של דבר החלטתי אני לעבור ניתוח אף בהמלצת רופא קופת חולים ולהיפתר מהבעיה. עשיתי את הניתוח לפני יותר מ- 10 שנים, אז לא הייתה מודעות כ"כ גדולה לחשיבות הרופא המנתח ועשיתי טעות נוראית כשבחרתי רופא שאינו מתמחה כלל בתחום. לפני חצי שנה אחי פנה לרופא מומחה בתחום, לד"ר(פרסומת), ולאחר בירור רפואי הוא המליץ לו לנתח. כמובן שהיה קשה ללכת לכיוון הזה בעקבות ההסיטוריה שלי, אבל לאור ההמלצות שקיבל אחי על (פרסומת) והיחס החם החליט לעבור את הניתוח. כל יום אנחנו אומרים תודה שבחרנו ברופא הזה. לד"ר (פרסומת) יש ידי זהב. הבעייה הרפואית של האף נפתרה ואנחנו חייבים המון תודה לד"ר(פרסומת) על המקצוענות והמסירות שטיפל באחי. אייל, קח בחשבון שצריך לבחור ברופא טוב שיודע ומתמחה בתחומו ולא לעשות את הטעות שאני עדיין משלמת עליה. תהילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)