בדיקת ממוגרפיה לאחר ניתוח הגדלת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת ממוגרפיה לאחר ניתוח הגדלת חזה
    אילנה
    10/05/2007

לפני שנה ערכתי בדיקת ממוגרפיה לפני ניתוח הגדלת חזה,הבדיקה מאוד לא נוחה ,ושאלתי במכון מור אם הביקה לאחר הניתוח היא אותה בדיקה ונעניתי שלא. לפםני שבוע קבעתי תור לבדיקה נוספת,והסיבה היא שאני מרגישה את השתל(כבר מלכתחילה)ורציתי לודא שאין לי משהו חמור שאינו ניתן לבדיקה חיצונית,ושם אמרו לי שבעצם זו אותה בדיקה אבל משתדלים לא להכאיב. השאלה שלי היא האם אין בדיקה אחרת שיכולה להחליף ממוגרפיה ויכולה לתת תשובה דומה. בתודה אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקת הדמיה לשדיים

ד''ר יוסף טמאן
    11/05/2007

בדיקה ממוגרפית מיועדת לנשים בתחילת שנות ה 40 לחייהם. לפני זה לרוב אין לה ערך דיאגנוסטי.
    על פי הכתוב, ערכת את הבדיקה הממוגרפית לפני ניתוח הגדלה.
    ועל פי הבנתי עברת ניתוח הגדלה וכעת את שואלת על בדיקת הדמיה לשד.
    ובכן, על מנת לקבוע את שלמות השתלים, הבדיקה המומלצת היא אולטראסאונד.
    לגבי איבחון מוקדם של סרטן השד, בדיקת ממוגרפיה מגלה פחות מ-90% מקרמת השד.
    MRI לעומת זאת נותן מענה כמעט מושלם והבדיקה היא נטולת כאבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת ממוגרפיה- m.r.i?

אילנה
    15/05/2007

ברשותך,ברצוני לשתף אותך בתהליך שעברתי ,חודש לפני הניתוח יידעתי את הרופא לגבי רגישות לצפורל,הוא רשם ,ויום לפני הניתוח הוא אמר לי לפנות לרופאה המטפלת שתציע משהו אחר במקום,הרופאה שלי לא היתה ורופאה אחרת רשמה לי ophlodex, הראיתי לרופא למחרת הניתוח והוא אמר שזה נראה לו בסדר,כמו כן שבוע לפני הניתוח היתה לי דלקת בשתן וכשדיברנו לפני הניתוח ידעתי אותו גם בנוגע לזה,והוא אמר שאם סיימתי טיפול זה בסדר,שלושה שבועות לאחר הניתוח היתה לי דליפה מהחזה,למחרת נאלצתי לעבור תפרים נוספים בהרדמה מקומית, מאז יש לי בליטות במקומות מסוימים בחזה אחד,ובשני פחות ,גם היכולת הפיזית שלי נפגעה מאוד,אני מדריכת כושר בלי כושר כי אני לא מצליחה לעשות דברים כמו פעם,גם בחיי היום יום שלי זה כך. לאחר שנה נאמר לי שהגוף צריך לבנות את הריקמה מחדש וזה יסתדר,נכון להיום לאחר שנה, זה לא הסתדר,ומשום כךה אני מוטרדת,אודה לך באם תוכל לענות לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאילנה-שוב

ד''ר יוסף טמאן
    16/05/2007

יש הרבה דברים סתומים בכתוב.
    הן לגבי הניתוח הן לגבי התרופות הן לגבי הסיבוך שהיה דליפה?, נוזל, דם, מוגלה, סיליקון???
    לגבי השאלה האחרונה אוכל לענות בודאות.
    במידה ואת ספורטאית או עוסקת ממש בחינוך גופני והשתלים הוכנסו מתחת לשריר (ושריר החזה כמובן נחתך), זה מחליש את שרירי החזה וגם של הידיים.
    מבחינתי זה כלל לא לבצע הגדלה תת שרירית אצל ספורטאיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו