ניתוח להוצאת ציסטה מהגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להוצאת ציסטה מהגב
    יונתן
    29/02/2012

שלום,
    לאחר ביקור אצל רופא עור וכירורג כללי בקופ"ח בנוגע לציסטה בגב , הופנתי למרפאת כירורגיה פלסטית בביה"ח. בשבוע שעבר היה לי תור לכירורג פלסטי בביה"ח. לאחר שהרופא בדק וראה הוחלט שיבוצע ניתוח בהרדמה מקומית לא לפני שאעבור מקומדין לקלקסן. נאמר לי שיישלח אלי זימון לניתוח. בינתיים הציסטה רק גדלה והיא גם מפרישה. לפני כשלושה ימים חזרתי אל הכירורג בקופ"ח שראה והחליט לתת לי אוגמנטין לשבוע ואמר כי אין שום סיכון ויש לחכות לניתוח. היום הגיע הזימון המיוחל לניתוח שיהיה רק בעוד חודשיים. הציסטה הפכה לאדומה מאד ונוצרו "איים" צהובים. מיום ליום היא מציקה , מעקצצת , שורפת ומעבר לאי הנוחות שבהפרשות , אם במראה ואם בריח ,כמובן כל העניין מפריע בישיבה בשכיבה וכד'. אני קצת חסר אונים כרגע. אני מקפץ בין רופאים ומרפאות , הניתוח שלי רק בעוד חודשיים והעניין מחמיר משהו מיום ליום. האם אין סיכון בהמתנה כל כך ארוכה? מה עלי לעשות? לחזור לכירורג? ללכת לרופאת משפחה?

תודה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח להוצאת ציסטה מהגב

הוספת תגובה

• ניתוח להוצאת ציסטה מהגב - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    29/02/2012

עידו שלום
    על פניו נראה שהציסטה הזדהמה. אני מציע שתיגש לרופא המשפחה וזה סביר להניח שיפנה אותך למיון לצורך פתיחת הציסטה וניקוז המוגלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על ההנחיות

יונתן
    01/03/2012

אכן הלכתי לרופאת המשפחה , והיא הפנתה אותה דחוף לחדר מיון. שם ניקזו את הציסטה בהרדמה מקומית. לדברי הרופא זה דווקא טוב שהניתוח שלי בעוד כחודשיים כי זה יאפשר למקום להתרפא.

שוב , תודה על הזמן והתשובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו