זיהום לאחר הגדלת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיהום לאחר הגדלת חזה
    רויטל
    02/03/2012

חודש לאחר הגדלת חזה כאבים בשד ימין נפיחות וחום 38 הרופא המנתח התחיל טיפול אנטיביוטי אוגמנטין ופלג'יל למשך 10 ימים לאחר שלושה ימים של לקיחת אנטיביוטיקה נפתח פתח קטן בתפר ונזלה כמות גדולה של נוזל צהוב
    אני כבר שבוע לוקחת אנטיביוטיקה אין חום אבל ממשיך לרדת נוזל והשד ממשיך להתמלא בנוזל (הנוזל יוצא השד מתרוקן ולאחר כמה שעות שוב נפיחות ושוב כאבים ושוב נוצר נוזל )
    המנתח מקסים הוא בקשר רציץ איתי נתן לי אנטיביוטיקה לעוד שבוע (בסיום העשרה ימים עוד שבוע) שאלותי הם:
    לאחר כמה זמן של טיפול אנטיביוטי צריך לבצע בדיקת תרבית מהנוזל
    כמה זמן כל המצב אמור להמשיך? הבנתי מהמנתח שלפעמים זה יכול לקחת חודשים
    איך אפשר לדעת מה עדיף? להמשיך טיפול ממושך באנטיביוטיקה או להוציא את השתל לנקות את האזור ולאחר כמה חודשים להחזיר שוב
    האם זה מסוכן שיש נוזל עם זיהום בגוף שלא מגיב לאנטיביוטיקה
    תודה מראש אני ממש מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיהום לאחר הגדלת חזה

הוספת תגובה

• זיהום לאחר הגדלת חזה - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    02/03/2012

רויטל שלום,
    ייתכן ולא יהיה מנוס מהוצאת השתל ניקוי ה"כיס" ולאפשר למקום להתרפא ולאחר מספר חודשים להכניס שתל חדש. המשיכי בקשר עם המנתח שלך שכפי שאת מתארת הוא מנתח מסור וביחד תגיעו לתזמון הנכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו