מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח מתיחת בטןרות15/03/2012
בחודש נובמבר 2011 נותחתי לצורך מתיחת בטן. בנוסף ביקשתי ניתוח למיני מתיחת פנים.
הבטן (כבר בחודש הראשון) נפוחה,קשה וכואבת. הייתי בביקורת אצל הרופא לאחר חודש - אמר שזה בסדר וזהו התהליך.היום לאחר ארבעה חודשים (בערך) הבטן נפוחה,כואבת, קשה וכמובן לא יפה. הייתי אצל הרופא - מסר שיש לרדת במשקל (עליתי 2.5 ק"ג) . נשמע לי מגוחך.
חזרתי הביתה ברצון להאמין - אבל היום לאחר חמישה שימים שהייתי אצלו - רדתי במשקל כ-2 ק"ג ועדיין נראה לא טוב. אני צריכה חוות דעת מקצועית שמסור שמה שהוא אומר "מגוחך" (לטעמי).
אשמח לדעת באם אוכל להגיע - ומה התשלום לחוות הדעת.
אבקש לקבל את התשובה לאימייל הר"מ.
בברכת יום טוב,
רות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח מתיחת בטן - תגובה
ד``ר רן טליסמן17/03/2012כל מומחה לכירורגיה פלסטית יכול לבדוק אותך ולתת את דעתו בנדון
ממליץ לך לבדו באתר של האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית מי נמצא באיזור מגוריך לקבוע להבדק ולשמוע את דעתו בנדון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת בטן - חוות דעת מקצועית
רות18/03/2012ד''ר רן טליסמן היקר
אני מעוניינת בחוות דעת מקצועית לתביעת נזיקין. אני גרה במודיעין.
האם ידועים לך רופאים היכולים לתת חוות דעת משפטית?
אשמח לתשובה ממך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)