ניתוח מתיחת בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח מתיחת בטן
    רות
    15/03/2012

בחודש נובמבר 2011 נותחתי לצורך מתיחת בטן. בנוסף ביקשתי ניתוח למיני מתיחת פנים.
    הבטן (כבר בחודש הראשון) נפוחה,קשה וכואבת. הייתי בביקורת אצל הרופא לאחר חודש - אמר שזה בסדר וזהו התהליך.היום לאחר ארבעה חודשים (בערך) הבטן נפוחה,כואבת, קשה וכמובן לא יפה. הייתי אצל הרופא - מסר שיש לרדת במשקל (עליתי 2.5 ק"ג) . נשמע לי מגוחך.
    חזרתי הביתה ברצון להאמין - אבל היום לאחר חמישה שימים שהייתי אצלו - רדתי במשקל כ-2 ק"ג ועדיין נראה לא טוב. אני צריכה חוות דעת מקצועית שמסור שמה שהוא אומר "מגוחך" (לטעמי).
    אשמח לדעת באם אוכל להגיע - ומה התשלום לחוות הדעת.
    אבקש לקבל את התשובה לאימייל הר"מ.
    בברכת יום טוב,
    רות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח מתיחת בטן

הוספת תגובה

• ניתוח מתיחת בטן - תגובה

ד``ר רן טליסמן
    17/03/2012

כל מומחה לכירורגיה פלסטית יכול לבדוק אותך ולתת את דעתו בנדון
    ממליץ לך לבדו באתר של האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית מי נמצא באיזור מגוריך לקבוע להבדק ולשמוע את דעתו בנדון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתיחת בטן - חוות דעת מקצועית

רות
    18/03/2012

ד''ר רן טליסמן היקר
    אני מעוניינת בחוות דעת מקצועית לתביעת נזיקין. אני גרה במודיעין.
    האם ידועים לך רופאים היכולים לתת חוות דעת משפטית?
    אשמח לתשובה ממך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו