הזרקת שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרקת שומן
    קרן
    10/05/2007

אני בת 34 ומאוד רוצה לדעת אם אפשר להזריק שומן לפנים כדי שיהיו קצת מלאות ולעצב את הלחיים כי בשנתיים האחרונות אזור הלחיים נהיה צר עקב יריה במשקל , רוצה לציין שאין לי כמעט קמטים , אבל בכל זאת האם זה אפשרי ואם כן מה הסיכונים שבתהליך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרקת שומן

הוספת תגובה

• השתלת שומן עצמי

ד''ר יוסף טמאן
    11/05/2007

השתלת שומן לפנים היא פעולה כירורגית בה קוצרים שומן ממקום אחד ומעבירים למקום שני.
    זאת לצורך מילוי שקעים, טישטוש קמטים גדולים וכפי שכתבת בצדק, החזרת עגלגלות לפנים.
    תוכלי לקרוא על כך בהרחבה באתר שלי, בפרק הדן על הצערת פנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי שומן

קרן
    11/05/2007

תוה על ההתיחסות קראתי את כל מה שכתוב באתר , אבל אני עדיין רוצה לדעת אם זה מתאים לאנשים בגיל צעיר יחסית ואין להם קמטים כפי שציינת מקודם והאם התהיך כרוך בהרדמה כללית ואם יש סיכונים כך , כי אני מאוד מעוניינת ורוצה לעשות את זה בהקדם האפשרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי שומן עצמי-הבהרות נוספות

ד''ר יוסף טמאן
    12/05/2007

בהחלט מתאים לאנשים צעירים ואף יותר לאלו שאין להם קימוט של העור.
    זאת מהסיבה שהשומן מושתל מתחת לעור, היכן שמטבעו אמור להיות.
    ואז השומן מרים ומישר קפלי עור , שקעים ופגימות למינהןבהצלחה מאד טובה.
    יש לדעת שחלק מהשומן נספג כ-50 אחוז ולכן מבצעים 2-3 פרוצדורות מסוג זה עד לקבלת
    תוצאה משביעת רצון.
    ניתן לקצור שומן וגם להשתילו בהרדמה מקומית במידה ומדובר בתהליך יחסית קצר, נניח עד חצי שעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו