מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיסמין13/02/2008
אני בת 21 ועברתי ניתוח אף לפני כארבע שנים..
האף יצא סביר אבל מה שמפריע לי מאז שעשיתי את הניתוח היא העובדה שאינני מצליחה לנשום כראוי..
אני סובלת מהתרכזות תמידית של נזלת קשה ורק אם אני "חופרת" ומוציאה אותה (סליחה על התיאור) רק אז אני יכולה לנשום כרגיל..כך בכל יום זה מצטבר מחדש וזה מעיק מאוד..
ובעצם מה שהכי מפריע לי זה הנחיריים שגדלו עקב הבעיה וכעת אני צריכה לתקן את גודלן כי האף קטן והנחיריים יחסית גדולות..
אז מה עושים עכשיו?? אני מיואשת כבר..
מצד אחד אני מפחדת לחזור למנתח שניתח אותי ומצד שני שמעתי שתיקונים עדיף לעשות אצל מי שניתח..
מה אתה מציע לי לעשות כדיי לשפר את מצב הנשימה וגם כן את מראה הנחיריים?
כי אני חיילת משוחררת ואין לי כסף לניתוח חוזר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעה בנשימה אפית.
ד''ר יוסף טמאן14/02/2008אינך מציינת בבירור באם לפני הניתוח שעברת ההפרעה היתה קיימת.
במידה והיתה ואף בדרגה נמוכה יותר, היה צורך לאבחן אותה כי ידוע שניתוח אף קוסמטי במקרים רבים
מצר את דרכי הנשימה האפיים.
אין לי ספק כי את מחוייבת לבצע בדיקה נזו אנדוסקופית לפחות.
ממליץ כי תפני לפרופ יהודה פינקלשטיין אשר מאד בקיא בנושא .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)