ניתוח בזרועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח בזרועות
    מורן
    20/02/2008

שאלה בבקשה, אני בחורה מלאה ודי שלמה עם העניין (בד"כ..) אבל דבר אחד ממש מפריע לי זה היידים/ הזרועות אין ממש פרופורציה באיזור הזה כי מהכתף למטה ועד המרפק החלק ממש שמן בקשר ליד (מהמרפק ומטה) וזה דבר שממש מפריע לי בעיקר בקיץ. ניסיתי לברר במקומות מסויימים ע"מ לעשות הקטנה או שאיבה ולר מצאתי מרפאות שמתעסקות בתחום הזה. האם ישנה מרפאה או מקום (כמובן שמומלץ, חוקי ומאושר..) שכן עושה ניתוחים? אני ממש סובלת ולא עוזרות דיאטות או ספורט,
    כבר ניסיתי ה-כ-ל..
    אשמח לתשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח בזרועות

הוספת תגובה

• ניתוח בזרועות

ד''ר יוסף טמאן
    21/02/2008

ניתוח הצרת זרועות במצב של דילדול עור ונפילה הוא ידוע ומקובל.מצב זה נצפה אצל אנשים אשר
    השילו קילוגרמים רבים ממשקלם.
    אבל נראה לי על פי התאור שהמצב שלך שונה.
    נרא לי כי מדובר בהשמנת יתר כללית עם הדגש בזרועות. לכן ניתוח איננו מומלץ ובאם יציעו לך לבצע שאיבת שומן, קיים סיכון שזה יגמר עם בצקות קבועות בכפות הידיים עקב הפרעה בהחזר לימפטי.
    ודבר ראחרון.
    תשתדלי לא להתקרב למכונים למניהם היות ואלו הן מלכודות עכבריםותמורת תשלום לא יותרו לך
    על שידול לניתוח גם במידה ולא יועיל או טומן בתוכו סיכונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ובעיקר על הכנות :)

מורן
    21/02/2008

ברשותך יש לי שאלה נוספת בעניין,
    אני די מתוסכלת מהמצב (מהזרועות) יש לך אולי פיתרון אחר בשבילי? אני רוצה לציין שגובהי 1.56, אני שוקלת 59-62 קילו, בגוף אני בסדר ז"א לא רזה אבל אין לי בטן או רגלים שמנות, בסה"כ נוח לי עם עצמי, ספורט ממש לא עוזר וגם לא מכשירים בחדר כושר, כך שאני ממש אובדת עצות..
    אשמח לתשובה, תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו