הזעת יתר בבית השחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעת יתר בבית השחי
    שיר27
    30/07/2012

שלום, אני בחורה בת 27. מזה שנים רבות אני מרגישה את האי נוחות של ההזעה בבית השחי. מתרחש אצלי בכל העונות של השנה.
    מתביישת בכך ומרגישה חוסר נוחות.
    אשמח לקבל מידע במייל/ טלפוני על ניתוח, טיפול באינפרה , בוטוקס. כל מה שניתן לעשות לשם כך.

תודה רבה
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעת יתר בבית השחי

הוספת תגובה

• לשיר! ממליץ לך מאוד על בוטוקס

לירן
    01/08/2012

אני כבר שש שנים מטופל בבוטוקס בבית שחי ומרוצה מאוד
    הבעיה שכל שנה זה עולה 3000 שקל!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעת יתר בבית השחי - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    01/08/2012

שיר שלום.
    במידה וניסית דאודורנטים למיניהם והללו לא עוזרים הטיפולים הקיימים כיום להזעת יתר הם הזרקת בוטוקס או ניתוח שאיבת בלוטות הזיעה. לכל אחד יתרונות וחסרונות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעת יתר , לייזר בשחי

ירדן
    25/03/2013

שלום, אני סובלת מאוד מהזעת יתר בבתי השחי כפות הידיים והרגליים,
    מלבד בושה והאי נעימות, השתמשתי בעבר במכונת סילק אפיל שיכול להיות שהיא הרבה לי את בתי השחי,מאז גיליתי שהעור שלי סופר רגיש לכל דבר, שעווה , סילק אפיל וגילוח.
    אני משתמשת בדאודורנט לידי ספיד סטיק אך כל פעם שאני מגלחת ו/או שמה אותו יש לי כאבים בבתי השחי חזקים
    הלכתי לרופאה ונאמר לי כי העור שלי רגיש מאוד, אסור לי לגלח ובנוסף קניתי דאודורנט לעור רגיש שנקרא [SEBOCLA, דאודורנט לעור רגיש , שאגב לא יודעת עד כמה הוא יעיל כי יש לי הזעת יתר.. ]
    הרופאה אמרה שאני צריכה לעשות לייזר, אבל יש בעיה ..קראתי באינטרנט שאסור למי שיש לו הזעת יתר לעשות ליזר בבתי השחי, מחשש שזה יגביר את יצור הזיעה לדעתי , מה עלי לעשות?
    שעווה יוצאת לי בעיות
    גילוח כנ"ל
    דאודורנט רגיל שאני שמה כנ"ל
    ולייזר אסור לי .. ולפני הלייזר גם צריך לגלח
    כל פעם שאני עושה את אחת מהפעולות האלה אני מקבלת זיהום בבלוטת הזיעה והיא מתנפחת .. אני מטפלת במשחה MUPIROCINכעת על מנת לסלק את הדלקת, ולאחר כל גילוח..שאני יעשה בעתיד..כי מה לעשות אני לא הולכת להישאר עם שיער בשחי נאמר לי לטפל במשחה DERMACOBIN.. זה לא פתרון הרי שכל גילוח יותר לי פתיחת פצעים קטנים בשחי / גירוי עור / אדמומיות / כאבים וכתוצאה מכך דלקת
    כעת אני לא משתמשת בדאודורנט לכמה וכמה ימים. וגם לא מגלחת. מה יהיה ? מה עלי לעשות? נואשת לתשובה ועזרה.תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לטיפול בבוטוקס

Ella
    03/04/2013

שלום,
    אני מתעניינת בטיפולי הבוטוקס אבל קראתי שיש להם תופעות לוואי
    כמו חולשה ובחילה, הרגשת תופעות בטיפול?

תודה מראש,
    אלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה מאוד על טיפול בוטוקס בבית שח

סיוון
    03/04/2013

אני מטופלת של ד"ר ליפשיץ רוברטו כבר מספר שנים והבוטוקס נגד הזעת יתר זה מציל וגאוני והמצאת הדור והרופא מומלץ ומיקצועי !
    הבעיה זה המחיר ! כל שנה 3000 שקל -אבל אי אפשר לוותר על זה !!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו