מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום דוקטור אבקש את עזרתך בנושא ניתרובי13/08/2012
שלום רב
כשהייתי נער ניזקקתי לסוג של טיפול הורמונלי\סטרואידים,עקב כך נוצר לי חזה בצורת שד ,באותה תקופה הייתי מתאמן במועדון איגרוף .
במהלך השנים גדלה התופעה ,לפני כ 5 שנים לערך ביצעתי ניתוח גניקומסטיה בהשתתפות הקופה כללית הניתוח בוצע בבית חולים ,בדיעבד הרופא היה אמור גם לחתוך את רקמות השד אך לצערי הוא ביצע רק שאיבת שומן במשקל של 600 ס"ס בכל שד .כיום אני סובל מעודף משקל קל אך מתאמן בקביעות והחזה שלי נראה כמו חזה של אישה
לאחר הניתוח המנתח בדק אותי ואמר שבמידה והחזה יגדל שוב אז עליי לשוב אליו ורק אז הוא יבצע הסרה של רקמות השד והתופעה תיקטן או שלא אסבול יותר מגניקומסטיה.
שאלתי היא כזו היות והסבל והכאב שלאחר הניתוח עדיין זכור לי האים באמת יש הבדל בניתוח שבו מסירים את רקמות השד לעומת שאיבת שומן .האים לאחר ניתוח שכזה אזכה להיראות נורמלי ולא אסבול משדיים .
ומדוע החליט הרופא על דעת עצמו לא להסיר את רקמות השד למרות שבטרום ניתוח הוא אמר לי שיסיר את הרקמות ,האים מדובר בסוג אחר של בעיה או שהסרת רקמות השד אמורים לפתור את בעיית החזה המוגדל .
כמו כן לאחר הניתוח סבלתי מכאב והרגשתי גוש בשד ממש בסמוך לפיטמה ועד היום הכאב מלווה אותי ברגע שנוגעים במקום
אשמח לקבל את תשובתך ולהסביר את אופי הניתוח והתועלת שבו כי לי זה לא עזר
בברכה
רובי פ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דוקטור אבקש את עזרתך בנושא נית - תגובה
ד``ר רן טליסמן14/08/2012גניקומסתיה יכולה להיות אמיתית כלומר רקמת שד בגבר או מדומה כלומר עודף שומן בלבד ללא רקמת שד, ו/או שילוב בין השניים שהינו מצב שכיח ביותר
למצב של שומן - שאיבה הינה כלי יעיל ביותר ואכן הוסרו לך 600 סמ"ק
השאיבה יכולה גם להסיר רקמת שד במקרים רבים והיא עדיפה (באם ניתן טכנית) על פני הסרה כירורגית גם בשל הצלקת וגם בשל האחידות המתקבלת.
ניתן לאחר שנים בתנאים מסויימים לחזור על שאיבה ובכל מקרה באם פוטר טכנית את הבעייה זה עדיף על חיתוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ותודה על תגובתך המהירה
רובי14/08/2012במקרה הנדון שבוצע שאיבה עליתי מעט במשקל והשדיים\החזה חזר להיראות כמו לפני הניתוח
ברצוני לדעת במקרה של הסרת רקמה בלוטית\הסרת רקמת השד במידה והעלה שוב במשקל האים שוב השדיים יגדלו או שלא תהיה הגדלה של החזה בצורה של גניקומסטיה .
גם אני חושש מהניתוח שוב והכאב שלאחריו וכמובן מהצלקות אך הבנתי שהיום ישנם שיטות חדשות להסרת רקמות השד בצורה בטוחה יותר ועים פלות צלקות היות וניכנסים דרך העטרה שבפיטמה .
אשמח לקבל יותר מידע על כך
בברכה ובתודה רובי פ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ותודה על תגובתך המהירה - תגובה
ד``ר רן טליסמן21/08/2012כל השמנה יכולה להוסיף גודל לחזה גם אם עם בוצע ניתוח
יתר על כן - השמנה לאחר ניתוח יכולה להוביל לעיוות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)