לד"ר היקר -בתודה מראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר היקר -בתודה מראש
    ליאת
    25/02/2008

למנהל הפורום שלום רב!

אני בת 26 ,לאחר הרזיה דרסטית במישקל של 60 ק"ג. אמנם רזיתי ואני במשקל תקין ,נותרו לי המון עודפי עור בכל הגוף אם זה זרועות , חזה שצנח והגיע לבטן, בטן שנופלת ליריכיים וכו' , מאז אומנם אני בריאה אבל אין לי חיים לא מצליחה לתפקד עם שיפולי העור , כל הזמן אני מריחה לא טוב כי מיתחת לעודפי העור יש תמיז זיעה ורטיבות ,אני לא יכולה להיות בקירבת אנשים כי אני כל שעתיים שלוש חייבת לשטוף את עצמי בסבון -פשוט לא נעים לי, שלא נדבר על זוגיות שאין לי ומעולם לא היתה לי ,אני הולכת ופשוט כל הגוף שלי רוקד איתי , אני מגורדת אדמומיות מיתחת לעור ואני פשוט סוחבת איתי מעבר למשקל שלי המון עודפי עור אני הולכת רק עם תחתוני בטן שייתפסו לי את העור המדולדל,והם גם עוצרים לי את הדם, אני מנסה לקצר... בקיצור לפני 3חודשים אישרו לי דרך הקופה להסיר את עודפי העור ביריכיים ונותחתי ניתוח קשה-וברוך ה' הכל בסדר ואני מתחילה לחיות. הפלסטיקאי שניניתח אותי אישר לי והמליץ גם על הסרת עודפי העור בשאר חלקי הגוף,אז קבלתי הפניה מבלינסון שאני אמורה להעביר לרופא המחוזי -כדי שהוא ייאשר. אני כבר חדשיים רצה אחריו והוא בינתתים לא ענה ביכלל.הוא לא חושב שאני סובלת ואין לי חיים בינתיים? מה הסבירות שלא יאשרו,ואיך אפשר לזרז את הארישור מהרופא המחוזי לפני בוא הקיץ-איך מגיעים אליו? אני רוצה ליראותו פנים מול פנים ולהרארות לו את הבעיה כדי שיאשר כי אני חוששת ולחוצה שלא יאשרו. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר היקר -בתודה מראש

הוספת תגובה

• העודפים

ד''ר יוסף טמאן
    25/02/2008

אינני יודע למה את מתכוונת "רופא מחוזי"?
    אין מושג כללי כזה.
    ישנן קופות שונות, מכבי כלליץ ועוד ולכל קופה יש מנהל רפואי ומנהל מחוז אשר להם יועצים בכירורגיה פלסטית לבחינת מצבים מיוחדים באם לאשר ניתוח או לאו.
    הפלסטיקאי של בילינסון הו ספק שירות ואיננו יכול לאשר מאומה. הוא יכול להציע ליעץ אך
    את הצק לבית חולים רושמת תמיד הקופה ורק בסמכותה להחליט.
    זה מוזר שאין עונים לך מהקופה.
    למי פנית? באיזו קופה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר טמאן-תודה על הכל מראש

ליאת
    25/02/2008

כפי שהסברתי לך בפנייתי הקודמת רשמתי לך שכבר עשיתי ניתוח ביריכיים דרך קופ"ח הכללית בבית חולים בלינסון, הפלסטיקאי המומחה שהוא מנהל היחידה לכירוגיה פלסטית קבע שהעודפים מסוכנים לבריאות ולכן הביא לי הפניה ובה הוא ממליץ על ניתוח מתיחת בטן +הרמת חזה.את המיכתב הזה {ההפניה בעצם)אמור ליראות מנהל מחוז או רופא מחוזי{במושגים שלכם)ואז לאשר. אך עדיין (כבר חדשיים)לא קבלתי מימנו אישור, אז אני מנסה להיעזר בך? למה זה מיתעכב?מה הסבירות שהוא לא יאשר{עד כמה שאתה מכיר את המערכת}. ואיך ניפגשים איתו באופן אישי כדי שהוא יוכל לראות מקרוב במה מדובר? תודה וסליחה שאני משגעת אותך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באיזה מחוז מדובר?

אריאלה
    26/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדובר במחוז דרום

ליאת
    26/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחוז דרום

ד''ר יוסף טמאן
    26/02/2008

צר לי אך אין לי זיקה למחוז הדרום.
    אני משמש כרופא מחוזי לענין ניתוחים פלסטיים רק במחוז תל אביב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר טמאן היקר

ליאת
    02/03/2008

תודה רבה על העזרה שלך. אין לי ספק שאתה מומחה ועונה במיקצועיות. כי אני גולשת כאן בפורום ולומדת הרבה דברים-אז תודה.
    אמרת שאתה הרופא המחוזי של איזור ת"א-אז אני שואלת האם במיקרה של עודפי עור אתה נותן אישור. אני הגשתי עירעור ואני מחכה לתשובה.מקווה שייאשרו כי אם לא אני מיתאבדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו