ניתוח עיצוב מצח (נישוי מצח וילדותו)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח עיצוב מצח (נישוי מצח וילדותו)
    לינוי
    22/09/2012

אני בגיל 59 ורוצה שבמהלך ניתוח יקר לעיצוב מצח ונישויו יעגלו לי את עצמות ארובות העיניים, ירימו את זווית העין לנשי כך שהגבות יהיו ממוקמות מעל הרכס הגרמי של ארובת העין ישאבו את שרירי הזעף שבין הגבות, ירימו את העפעפיים, יוציאו לי את השרירים בצידי המצח שגורמים ל"רגלי עורב", וישנם שרירים אופקיים שיוצרים פסים אופקיים במצח כאשר מרימים את הגבות וזה לא קורה אצל תינוקות שמרימים את הגבות אז אני רוצה שיסירו גם את השרירים האלה כדי שאהיה כמו התינוקות שגם אם הם מרימים את הגבות אז אין שום קיפול או פסים במצח. האם כל זה אפשרי בניתוח לעיצוב מצח (נישוי מצח) ? ושאלה נוספת היא האם כבונוס לניתוח כזה אפשר לקבל פילינג ואנתיאייג'נג להצערת עור הפנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח עיצוב מצח (נישוי מצח וילדותו) - תגובה

ד``ר רן טליסמן
    27/09/2012

שאלותיך מאוד ספציפיות ורצוי להפנותן בייעוץ אצל מומחה בכירורגיה פלסטית, אבל כללית התשובה היא כן, ניתוח שנקרא FFS בדרך כלל מטפל בכל הנ"ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו