רדיאס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רדיאס
    שרון
    18/11/2012

שלום,
    באף יש לי שקעים (שנוצרו מנתוח אף ראשון, ביצעתי 4 נתוחים לתיקון- השתלת סחוס ושומן עצמי) עדיין נישאר חוסר.
    אומרים שהזרקת רדיאס נישארת עד שנתיים, ויש אומרים שאחרי הזרקה/ שניים, התוצאה יכולה להישאר לצמיתות. האם זה נכון?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רדיאס

הוספת תגובה

• רדיאס - תגובה

ד``ר רן טליסמן
    21/11/2012

מי שעבר ארבע ניתוחים ועדיין זקוק לשיפור אני ממליץ לשקול חומר זמני ולודא שאכן זה עושה את הנדרש ממנו ורק אחר כך לשקול חומר יותר קבוע כמו רדיאס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רדיאס..המשך..

רדיאס
    25/11/2012

תודה על תשובתך.
    אני כן רוצה חומר קבוע. הוזרק לי לאיזור השקעים שלושה פעמים שומן עצמי/ פעמיים סחוס. ועדיין נישאר חוסר.
    כשאתה אומר "חומר קבוע כמו רדיאס". הכוונה שחלק מההזרקה / או הזרקות חוזרות יכול להישאר תוצאה לצמיתות?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רדיאס..המשך.. - תגובה

ד``ר רן טליסמן
    25/11/2012

רדיאס מכיל בתוכו גבישוני קלציום שנשארים בגוף לתקופה ארוכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו