מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פורונקל, ציסטה ?דנית21/11/2012
שלום רב,
יש לי על הלחי פצע שלא עובר כבר חצי שנה. זה ניראה בהתחלה כמו "פצע בגרות" וככזה חשבתי שיעבור אחרי כמה ימים אך לא..רופאת משפחה נתנה לי למרוח מישחה לפני כחודש. אני רואה הטבה מסויימת אבל הפצע לא עובר מהלחי.
כאשר אני לוחצת אני מרגישה מעין גולה ורואה על העור "גבעה" לבנה.
יש משהו מתחת לפצע בתוך העור.
לאחרונה הייתי אצל רופאת עור שנתנה את האבחנה שבכותרת והפנתה אותי לכירורג פלסטי.
היא לא נבהלה מהפצע ולא אמרה לי שזה דחוף.
השאלות:
1. האם זה כן דחוף ועלול להיות מסוכן?
2. האם כדאי לנסות עוד משחות ואז הפצע אולי ייעלם?
2. אם יורידו לי את הפצע ע"י פעולה כירורגית האם תשאר צלקת קטנה על הלחי?
(ואם כן עולי עדיף להשאיר את הפצע?
3. ייתכן שמתחת לעור יש שומן ? (זה ניראה ככה, כמו גוש שומני).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורונקל, ציסטה ? - תגובה
ד``ר רן טליסמן21/11/2012רופא עור מומחה הוא בדרך כלל בעל נסיון באבחנה של בעיות עור ובאם לא ראה לנכון שיש דחיפות בענין ככל הנראה אין צורך בכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)