כללית אסטתיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כללית אסטתיקה
    מאיה
    04/03/2008

ד" טימאן שלום
    אני מעוניינת לעבור ניתוח להגדלת חזה וברצוני לדעת האם אתה מנתח דרך כללית אסטתיקה?
    ובהנחה שכן האם אני מחוייבת לעבור את הניתוח בסניף הקרוב לביתי או שאני יכולה לבחור כל סניף שאני רוצה? איך ניתן לקבוע אליך לפגישת יעוץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כללית אסטתיקה

הוספת תגובה

• מאיה וכללית אסטתיקה

ד''ר יוסף טמאן
    05/03/2008

"כללית אסטתיקה" הוא גוף מסחרי כמו כל מכון אחר דוגמת פרופורציה, אריאל וכדומיו.
    הכללית גם מעסיקה "קבלני משנה"
    רוב המנתחים הם רופאים צעירים ומתחילים ושכרם גם משולם בהתאם.
    אני אישית אינני עובד עם הגוף הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ללכת לכללית אסתטיקה -נוכלים

מני
    08/03/2008

רופאים צעירים חסרי ניסיון ,גוף לא אחראי ובעיקר לא מיקצועי,לכי לד"ר טמען החמוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ללכת לכללית אסתטיקה

מני
    11/03/2008

לא ללכת לכללית אסתטיקה וגם לא לפרופורציה ,נוכלים ,מסחריים,ויקרנים,עובדים שם רופאים שרק אתמול גמרו ללמוד רפואה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו