עצם האף עקומה לאחר ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצם האף עקומה לאחר ניתוח
    רותם
    16/12/2012

לפני כמעט שלושה חודשים עברתי ניתוח אף, בשבוע שלאחר הניתוח כשהייתי עם הגבס על האף צד אחד שלו התרופף לאחר מספר ימים. כמו-כן, כשבוע לאחר הניתוח כאשר שמתי טיפות ויצאו הפרשות מהאף שמעתי מעין רעש כמו "טיק" בצד אחד של האף וכל הצד הזה התרוקן מהפרשות, כולל הטמפון שבתוכו. מאז, אני מבחינה בכך שעצם העף נוטה יותר כלפי שמאלה (כאילו העצם זזה שמאלה). אני חוששת שזו תהיה התוצאה הסופית - אף עם עצם עקומה. בביקורת של חודשיים, הרופא אמר שהכל נראה טוב ושזה שאלה של נפיחויות, אך זה לא נראה ככה. האם אין דרך לקבע את העצם חזרה ימינה? האם תזוזה של עצם לאחר ניתוח היא משהו מוכר והאם אני חייבת להמתין שנה כדי לעשות עם זה משהו? זה מטריד אותי מאוד וגורם לי לחרדות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצם האף עקומה לאחר ניתוח

הוספת תגובה

• עצם האף עקומה לאחר ניתוח - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    16/12/2012

רותם שלום.
    רק בבדיקה ניתן להעריך אם העצם אכן זזה. מובל להמתין לפחות חצי שנה עד לתיקון. המשיכי במעקב וטיפול אצל המנתח/ת שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו