מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת חזה מתחת לשרירלילך09/03/2008
לפני חודשיים וחצי עברתי ניתוח הגדלת חזה
הייתי שטוחה לגמריי, ולמרות שביקשתי 350C הרופא אמר שלא היה ניתן והוא ביצע את הניתוח עם שתל של 325C. השתל חצי עגול חצי אנטומי מתחת לשריר.
אני לא מרוצה מהתוצאה, החזה קטן ממה שרציתי וגם נורא גבוה ומתוח, לא טיבעי בכלל.
יש לי 2 שאלות: הבנתי שלאחר חודש אפשר להוריד את חזיית הספורט. היות ואני לא מרוצה מהגודל קניתי חזייה מרופדת במיקצת, שנותנת מראה פוש-אפ (החזה שלי לצערי גם ככה פוש-אפ טבעי אז זה לא משנה, העיקר שזה נראה טיפה גדול יותר) - אני יודעת שהשתל אמור לרדת עוד (אני מקווה בכל אופן) - האם החזייה מאטה את הקצב? האם עדיף להמשיך עם חזיית הספורט בכדי לאפשר לשתל לרדת מטה או שזה לא קשור?
שאלה שניה: האם יש ניתוחים חוזרים למבקשות? מתי אפשר לבצע אותן? אני חושבת שטעיתי בבחירת השתל, והיה עליי לעשות אנטומי בכדי שהחזה לא יעמוד גבוה כזה כמו עכשיו.
תוצאות הניתוח נורא איכזבו אותי ואני ממש מדוכאת מהמראה הנוכחי המלאכותי והמתוח :-(
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזה של לילך.
ד''ר יוסף טמאן09/03/2008ראשית דבר מבחינתך אין הבדל בין 325 ל-350.
ה25 סמק לא עושים את ההבדל.
אין שתל חצי עגול חצי אנטומי.
או זה או זה. לשתלים הקרויים"אנטומיים" אין שום יתרון אלא רק חסרונות באם מדובר באישה שיש לה חזה קטן מאד ורוצה להוסיף נפח.
אני מניח שהכוונה היא שהשתלים הונחו חצי חצי. החלק העליון מתחת שריר והתחתון מעליו.
זה בסדר. שיטה מקובלת.
סביר מאד שבמהלך החודשים הנוקשות תרד, למעט באם השתלים שהוכנסו לך הם סופר-סמיכים.
היי סובלנית, שימרי על קשר טוב עם המנתח שלך. באם חבר באיגוד הוא לא ינטוש אותך עד ששניכם
יהיו מרוצים.
לגבי החזיה. אפשר לוותר אחרי חודשיים וחצי מסיבה רפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
לילך09/03/2008תודה רבה על תשובתך.
התחושה שלי היא שעשיתי טעות לגבי השתל, ועליי היה לעשות שתל אנטומי, רק אז החזה היה פחות גבוה ויותר טבעי - האם זו טעות לחשוב ככה? האם סביר להניח שעם הזמן החזה שלי כן יירד כלפיי מטה בדיוק כמו בניתוח עם שתל אנטומי? כמו כן אמרת שאין דבר כזה חצי חצי? בפירוש נאמר לי ע"י הרופא שמדובר בשתל חצי עגול חצי אנטומי, עגול בחלקו התחתון ובצורת טיפה בחלקו העליון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)