פטמות גדולות ונפוחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטמות גדולות ונפוחות
    עומר
    14/01/2013

היי,
    אני בן 20, עד לפני כמה שנים הייתי בעל עודף משקל גדול אבל בליווי דיאטן ספורט הורדתי את המשקל והגעתי לנתוניםטובים מאוד ומאז אני משלב ספורט בצורה רצינית ביום יום שלי,
    העניין הוא שאני חושב שהתחיל כשהייתי בעל משקל עודף הוא שיש לי פטמות די גדולות, לא משהו מטורף, אבל משהו שניתן להבחין בו בקלות והן גם טיפה שפיציות כאלה, זאת אומרת לא הפטמה עצמה, אני מדבר רק כל העניין, על העטרה. הלכתי לרופא כירורג והוא אמר לי שאין לי גניקומסטיה והאמת שתכלס כל האזור מסביב נראה רגיל לחלוטין, השאלה שלי האם יש ניתוח לדבר שכזה שהוא לא קשור לגניקומסטיה, והאם יש עוד דרכים לטפל בזה(יש לי גוף די חסון וכבר אמרו לי פעם שלעבוד על שרירי החזה יכול לעזור אבל זאת לא נראית לי הבעיה פה..).
    האם אולי זה יכול להיות קשור לבעיה הורמונלית או משהו כזה?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטמות גדולות ונפוחות

הוספת תגובה

• פטמות גדולות ונפוחות - תגובה

ד''ר נמרוד פרידמן
    16/01/2013

היי עומר,

הבעיה שאתה מתאר נגרמת לרוב בגלל רקמת שומן או שד שנמצאות מאחורי העטרות וגורמות לנפיחות.
    חיזוק שרירי החזה לא יפתרו את הבעיה. רוב הסיכויים שהטיפול המתאים הוא ניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל יש בעיה קטנה.

עומר
    18/01/2013

כבר הייתי אצל רופא כירורג מנתח, הואו אמר לי שאין לי גניקומסטיה או רקמת שד, ושאין בכלל צורך בניתוח, אבל אני חושב שאין ממש ויכוח בכך שהפטמות אינן נראות בגודל טבעי והן בולטות יתר על המידה.
    השאלה היא האם יש איזו שהיא אופציה אחרת בשביל- ניתוח מסוג אחר- רק בשביל העטרה נניח, או אולי שאיבת שומן? או משהו בכיוון אחר לגמרי..
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל יש בעיה קטנה. - תגובה

ד''ר נמרוד פרידמן
    20/01/2013

היי,

לאחר בדיקה ניתן להמליץ על הטיפול המתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו