הצמדת כושלת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצמדת כושלת?
    אוף
    15/04/2013

שלום רב, עברתי לפני כשלושה שבועות ניתוח להצמדת אוזניים, כבר בהסרת התחבושת היה ניתן לראות כי יש הבדל משמעותי בין שתיהן אך המנתח (פרופ' בכיר מאד) אמר שעדיין לא ניתן לראות ויש להמתין לפחות חודש. אני מצרפת תמונה כדי לקבל את חוות דעתך המקצועית האם יש סיכוי שאכן האוזן עדיין לא סיימה את ההחלמה (בניגוד לשניה) ושאכן השוני יסתדר ולא יהיה בולט לעין? או שעליי להתחיל לחפש מנתח חדש לניתוח תיקון? :( בבקשה אני כבר מיואשת ובדיכאון!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצמדת כושלת?

הוספת תגובה

• הצמדת כושלת? - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    17/04/2013

אוף שלום.
    כן ייתכן הבדל בהחלמה של שני הצדדים. בנוסף גם אם התוצאה אינה לשביעות רצונך הדבר לא מחייב להחליף מנתח. אני משוכנע שהמנתח שלך ישמח להמשיך ולטפל בך גם אם יש צורך בניתוח תיקון והוא יבצע זאת באיכות ובמסירות. כאשר בחרת מנתח התרשמת ממקצועיותו ונתת בו אמון. המשמעות של אותו אמון איננה הבטחה ל- 100% הצלחה אלא לכך שגם אם יהיה סיבוך כלשהו המנתח שלך ידע להתמודד איתו ולהביא אותך בסופו של דבר לתוצאה האופטימאלית עבורך.
    החלמה מהירה ובהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו