נפיחות בסנטר לאחר החדרת שתל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות בסנטר לאחר החדרת שתל
    אני
    26/05/2013

היי רופאים נכבדים ! אני נמצאת כשבועיים וקצת אחרי החדרת שתל סיליקון בסנטר . הסנטר נראה נפוח, ועד לא מזמן היה בגוונים של כחול צהבהב . כמה זמן בממוצע לוקח לנפיחות של שתל סנטר לרדת? אין יותר מידי מידע בנושא באינטרנט ואני אובדת עצות . הסנטר נפוח ברמה שמפדח אותי ללכת ברחוב ואני יודעת שעבד כיביכול מעט זמן ,אבל כמה עוד צריך לחכות לחזור לחיים נורמליים? תודה רבה לכם (: אשמח לתשובה בהקדם. נב: הרופאה שבדקה אותי אמרה שמדובר בבצקות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נפיחות בסנטר לאחר החדרת שתל - תגובה

ד``ר רן טליסמן
    31/05/2013

בדרך כלל חלק גדול מהנפיחות יורדת בשבועיים אבל גם 6 ו 8 שבועות זה לא חריג. ככל שעושים פעיות גופנית מתונה (לא בשמש) מזרזים את ירידת הבצקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זאת אומרת שמומלץ שאעשה הליכה

אני
    31/05/2013

בשעות הערב / הבוקר המוקדמות וזה יעזור לירידת הבצקות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואגב! זה תקף גם לגבי ניתוחי אף?

אני
    31/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו