מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח מעל או מתחתתמר ק.21/03/2008
היי אני שוקלת לבצע ניתוח להגדלת חזה אני בחורה גבוהה ורזה
1.80 מ' משקל 60 ק"ג
הייתי מאוד רוצה לדעת איך ניקבע ולפי מה שתל מעל שריר בית החזה או מתחתיו
לתשובתכם המהירה הודה - חג שמח ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיליקון- היכן?
ד''ר יוסף טמאן21/03/2008מיקום הבחירה של השתל, נכון להיום, הוא מעל שרירי החזה ולא מתחתיו.
הנחת השתל מתחת לשרירי החזה, באופן מלא או חלקי היא בחזקת ברירית מחדל.
ארחיב מעט.
בעבר הרחוק,כאשר השתלים היו שונים לחלוטין מהשתלים המודרניים, ההנחה הרווחת בקרב המנתחים היתה שהנחת השתל בעומק, בכל מקרה, תקטין באופן משמעותי את סיכויי ההתקשות
(כווץ הקופסית).
התברר שגם עם השתלים דאז הטענה הזו לא היתה ממש נכונה ולגבי השתלים המודרניים,
ברור לחלוטין שסיכויי ההתקשות הם שוים - בערך 2 אחוז.
אישה בעלת מרקם דל של שד,קרוב לודאי תזדקק למיקום עמוק של השתל. אך גם על זה ניתן להתגבר באמצעות שתלים ברמת סמיכות יותר גבוהה.
על מנת ללמוד עוד אני ממליץ כי תכנסי לאתר שלי ותקראי את הפרקים הנוגעים לסוגיה הזו וגם
בארכיון מאמרים שלי באתר זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תמר ק.21/03/2008תודה על תשובתך המהירה
ניסיתי למצוא באתר שלך את הנושא של מעל או מתחת אך ללא הצלחה
בכול אופן האם זה נכון שאומרים שמבצעים את הניתוח מעל השריר הצניחה של החזה היא מהירה , ושמתחתיו היא איטית יותר האם יש לזה שייכות - אשמח לקבל את הלינק לעיון רב יותר .
שוב תודה תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצניחת החזה - איך זה יראה?
ד''ר יוסף טמאן22/03/2008השדיים יצנחו בכל מקרה עם הזמן.
השאלה מה עדיף?
שדיים שיצנחו מעט באופן טבעי עם השתל או עדיף שהשתל ישאר "תקוע" מתחת השריר, גבוה
והשדיים ילכו להם לדרכם מטה.
עדיף כמובן הראשון.
אני מסביר זאת בצורה מפורטת באתר שלי, בדיון על "בועה כפולה", DOUBLE BUBBLE .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)