מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שתל סנטראני03/07/2013
דר נכבד שלום רב, אני כשמונה שבועות לאחר ניתוח שתל בסנטר והמנתח גם הקטין לי את הגומה .הסנטר החדש בולט ונורא לא מוצא חן בעיניי ברמה שאני מתביישת לצאת ושאנשים שאני מכירה יראו אותי כך . העניין לא יכול להימשך (בכל זאת ,יש גבול כמה בחורה בת 20 יכולה לשבת בבית)וברצוני להוריד את השתל. עכשיו, אינני יודעת אם האיזור עדיין נפוח,כנראה שגם אם הוא נפוח אז לא הרבה ובנוסף אני מרגישה את השתל כשאני ממששת את החלק התחתון של הסנטר ובצדדים באיזור קו הלסת .מנסיונך הלא מבוטל , 1.האם הדבר תקין? 2.האם ידוע לך על סיכונים הכרוכים בהסרת השתל בזמן הקרוב ,כחודשיים לאחר הניתוח?3. האם לעובדה שהוא שיחרר לי שריר יכולות להיות השלכות על מראה הסנטר הטבעי לאחר הסרת השתל פרט לכך שכבר אין גומה ? 4. (ואחרונה חביבה) עדיין אין לי תחושה רק באיזור השתל, האם זה לגיטימי לאחר חודשיים ואם הניתוח עלול להגדיל את הסיכוי שאאבד תחושה באופן קבוע באיזור או שזה לא קשור כבר? מקווה שתענה על כל ארבעת השאלות הנורא חשובות לי. אני יודעת שמילותייך אינם תחליף להסתכלות של המנתח שלי ודעתו . אני רק מבקשת עוד דיעה מקצועית ממקור אחר כמה שאפשר במסגרת זו שלא כוללת בדיקה מקיפה מן הסתם וכו.תודה מראש:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שתל סנטר - תגובה
פרופ` אלדד זילברשטיין04/07/2013שלום,
אין הבדל משמעותי בין הוצאת השתל כעת או בעוד חצי שנה. לכל ניתוח יש את סיכוניו אך אם את משוכנעת שאינך מרוצה מהתוצאה של הניתוח הסיכוי הטוב ביותר להחזיר את המצב לקדמותו הוא ע"י הוצאת השתל. לא ניתן להבטיח חזרה בדיוק של 100% אך זאת האפשרות הנכונה ביותר. אפשרות נוספת לשקול היא החלפת השתל בשתל קטן יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)