לד'ר טמאן יוסף שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד'ר טמאן יוסף שלום
    אורי
    20/05/2007

אני נער בן 17.6 אחרי ניתוח טבעת הורדתי מעל 50 קילו ממשקלי ויש לי מלא עודפי עור בבטן ברגליים וזרועות ואיפה שרק אפשר הגעתי אלייך לקופ חולים במנסבך ואתה הפנת אותי לד'ר הרמן (בבית חולים וולפסון) הוא לא קיבל אותי אלא ד'ר ערן חדד ויעקב פרנד(ממש מקסימים!!!) הם קבעו שצריך ניתוח וכן הלכתי ועשיתי את כל הבדיקות והרופאה שלי נתנה לי אישור בלי לעבור רופא מחוזי (היא לא עשתה את זה נכון ואני ידעתי אחרי הניתוח!!) עכשיו אני אחרי אפבדומינו פלסטי (או איך שרושמים את זה) וכיום נשארתי עם עודפי עור בבטן העליונה וברגליים ובמותניים (לא עשו כמו שצריך את הניוח בטן ) עכשיו אני צריך "תיקון" ואני לא יודע איך לעשות את זה האם יש מצב שקופת חולים תאשר לי את זה? נמאס לי כבר מהעור יש לי מלא כמויות של עור הגוף בלי פרופורציה עכשיו (בגלל הניתוח בטן נשאר במותניים אז חלק שטוח וחלק לא) מה עושים? אם אגיע אלייך יש מה לעשות? אשמח לשמוע את דעתך ובבקשה תעזור לי כי אני אובד עצות תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד'ר טמאן יוסף שלום

הוספת תגובה

• לד'ר טמאן יוסף שלום -

ד''ר יוסף טמאן
    20/05/2007

על פי הבנתי עברת את הניתוח בדופן הבטן.
    זאת בתוקף זכויותך בקופה, אותם אישרתי לבצע במסגרת ציבורי.
    עליך לדעת שניתוחים פוסט-בריאטריים הם מרובים ומורכבים ולמעט הבעיה התפקודית
    הקשה שהיתה לך בדופן הבטן, הקופה לא תוכל לאשר לך ניתוחים שהם ברמה הקוסמטית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ואם אפשר כמה שאלות ברשותך

אורי
    23/05/2007

כרגע זה לא קוסמטי אני אחרי הניתוח (טבעת) נהיו לי מלא עודפי עור שאני סובל מהם

ועכשיו המותניים נותנים הרגשה של חוסר פרופורציות לגוף מה עושים?

הייתי אצל הפלסטיקאי והוא אמר שהוא רוצה שאחזור אליו בעוד שנה ואז הוא יסדר את המותניים וישלב עם זה ניתוח להסרת עודפי עור ברגליים

האם זה אפשרי?? (מבחינת קופת חולים?) כי אני אחרי הניתוח הזה של הבטן כרגע ואני צריך תיקון (של המותניים כי לא נגעו בהם ) מתחו לי את הבטן התחתונה וכרגע הבטן העליונה נשאר בה עודף עור אין סיכוי שהקופה תאשר במצב כזה? אם היא תאשר אז היא תאשר רק את המותניים? או גם את הרגליים ביחד עם המותניים(בהתחשב בכמויות העור שיש לי וגם בגילי הצעיר )כרגע העור רפוי ושאיבה במותניים לא תעזור וגם בירכיים אז זהו נשארתי ככה הקופה לא תאשר יותר כלום? תודה רבה על העזרה אני ממש מודה לך!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה אם אפשר

אורי
    23/05/2007

קראתי באתר שלך ששאיבת שומן היא בגדר ניתוח קוסמטי אבל מה לגבי הזרת עודפי עור עצומים הם גם בגדר ניתח קוסמטי (בקופת חולים כללית)? תודה על התשובות אני ממש ממש מודה לך וכמה טוב שיש למי לפנות ולשאול אתה עוזר לי מאוד תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עודפי עור עצומים

ד''ר יוסף טמאן
    24/05/2007

ערב טוב,
    יש כאן בעיה.
    במסגרת הרפואה הציבורית, תוכל לעבור כריתת עודפי עור, בניתוח פלסטי עד לרמה שהבעיה
    התפקודית תחדל מלהתקיים.
    לא תוכל לעבור סידרה של ניתוחים שהם בעלי אופי קוסמטי(עודפים) למרות שאני מבין כמה שזה מפריע לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אם ככה

אורי
    26/05/2007

הקופה מאשרת עד שהבנאדם מגיע עם הגוף שלו למצב רגיל!

בלי הרמות או דברים כאלו אז כן יש מצב שהקופה תאשר ניתוח לכריתת עודפי עור אני יקבע אלייך תור ונראה מה אפשר לעשות?? או שאין צורך? תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא קיבלתי תשובה לשאלה

אורי
    29/05/2007

האחרונה שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורי - נראה לי שמיצינו את הנושא בצ

ד''ר יוסף טמאן
    30/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר בבקשה תשובה לשאלה הזו?

אורי
    30/05/2007

הקופה מאשרת עד שהבנאדם מגיע עם הגוף שלו למצב רגיל!?
    בלי הרמות או דברים כאלו? אז כן יש מצב שהקופה תאשר ניתוח לכריתת עודפי עור? אני יקבע אלייך תור ונראה מה אפשר לעשות?? או שאין צורך? תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי מיצינו אבל אני אשמח

אורי
    31/05/2007

אם תעשה מאמץ ותענה לי על השאלה האחרונה זה מאוד מאוד חשוב לי כי אין לי למי לפנות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח בטן/ירכיים לגברים

מאיה רון
    07/06/2007

שלום לך ,גם לבעלי היתה את אותה הבעיה הוא הוריד במשקל למעלה מ50 ק"ג ואז החלטנו ללכת על ניתוח בטן וירכיים כדי לסלק את כל העור "המדלדל" בכל אופן נכנסו לרשת של אחת המכונים עשינו ניתוח והניתוח היה מזעזע צלקות מחרידות כאבים עזים... ממש רשלנות לשמה.
    אחרי שנה של החלמה כשראינו שחייב לטפל הלכנו לקופת חולים חבל"ז אין מענה משם חבל על כל הטירחה אני אומרת לך אני התייאשתי יותר מבעלי המסכן ,עד שפגשתי ברופא מדהים ומקסים אחרי שנה של חיפושים ממש במקרה הגעתי אליו הופתענו מהמחיר (יקר) אבל הלכנו על זה מרוב שהאמנתי ברופא וביחס שלו לכל ,היום בעלי 5 חודשים אחרי ומאושר הדוקטור תיקן את כל המעווט הצלקות הנוראיות וסידר לי את הגוף מחוסר פורפורציה לחלוטין ,לגוף ממש כמעט מושלם אין מאושר ממנו ואגב הוא מקבל מחמאות רבות אפילו שלא סיפרנו לאיש על הניתוח השני ...
    בכל אופן אם תזדקק לעזרה אשמח לעזור לך שמי מאיה בהצלחה ואל תאבד תקווה כי אפשר להציל אותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו