הצרת נחיריים לאחר ניתוח אף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצרת נחיריים לאחר ניתוח אף
    מנותח אף טרי
    24/07/2013

שלום רב,
    ביצעתי ניתוח אף לפני 4 חודשים הכולל "שבירת העצמות", הרמה קלה של האף ושיוף הגבנון. משום מה הרופא "שכח" להצר לי את הנחיריים והם רחבים מדי ולא מתאימים לפנים ולאף. הרופא אמר לי שזה תיקון בהרדמה מקומית ושזה אמור לקחת 15-20 דק' ובחינם, אבל אני לא כל כך סומך עליו (מבחינה מקצועית) כי היא פישל בעוד כמה דברים ולכן אני מעדיף לעשות אצל מישהו אחר שמומחה בכך. אני רוצה לסיים עם זה ולהצר את הנחיריים בהרדמה מקומית, אבל אין לי הרבה כסף אני סטודנט, כמה זה אמור לעלות? האם אתם מבצעים הצרת נחיריים ללא ניתוח מלא ובמחיר הוגן? אם כן, אשמח לפרטי התקשרות אתכם אם לא אשמח אם תוכלו להפנות אותי לרופא שכן עושה את זה. תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הצרת נחיריים לאחר ניתוח אף - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    26/07/2013

למנותח הטרי שלום.
    כל מנתח פלסטי המבצע ניתוחי אף יוכל לבצע הצרת נחיריים. עברת ניתוח לאחר שבחרת מנתח וסמכת עליו. לסמוך על מנתח אין פירושו ודאות שלא יהיו בעיות שדורשות לעתים תיקון אלא לבחור מישהו שבמידת הצורך ילווה אותך וידע להתמודד ולתקן. ממליץ שתשקול שוב לחזור למנתח שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו