מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצרת נחיריים לאחר ניתוח אףמנותח אף טרי24/07/2013
שלום רב,
ביצעתי ניתוח אף לפני 4 חודשים הכולל "שבירת העצמות", הרמה קלה של האף ושיוף הגבנון. משום מה הרופא "שכח" להצר לי את הנחיריים והם רחבים מדי ולא מתאימים לפנים ולאף. הרופא אמר לי שזה תיקון בהרדמה מקומית ושזה אמור לקחת 15-20 דק' ובחינם, אבל אני לא כל כך סומך עליו (מבחינה מקצועית) כי היא פישל בעוד כמה דברים ולכן אני מעדיף לעשות אצל מישהו אחר שמומחה בכך. אני רוצה לסיים עם זה ולהצר את הנחיריים בהרדמה מקומית, אבל אין לי הרבה כסף אני סטודנט, כמה זה אמור לעלות? האם אתם מבצעים הצרת נחיריים ללא ניתוח מלא ובמחיר הוגן? אם כן, אשמח לפרטי התקשרות אתכם אם לא אשמח אם תוכלו להפנות אותי לרופא שכן עושה את זה. תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצרת נחיריים לאחר ניתוח אף - תגובה
פרופ` אלדד זילברשטיין26/07/2013למנותח הטרי שלום.
כל מנתח פלסטי המבצע ניתוחי אף יוכל לבצע הצרת נחיריים. עברת ניתוח לאחר שבחרת מנתח וסמכת עליו. לסמוך על מנתח אין פירושו ודאות שלא יהיו בעיות שדורשות לעתים תיקון אלא לבחור מישהו שבמידת הצורך ילווה אותך וידע להתמודד ולתקן. ממליץ שתשקול שוב לחזור למנתח שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)