מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח אף- ד"ר קלייןשרון27/07/2013
שלום.... האם מישהו עבר ניתוח אף משולב אצל ד"ר קליין? במידה וכן, מה שביעות הרצון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אצל ד''ר דב קליין
לירון28/07/2013עברתי לפני שלושה שבועות מהיום ניתוח אף הכולל אסטתיקה ופן רפואי אצל ד''ר דב קליין .
עברתי כריתת קונכיות האף סידור מחיצות עוד מספר פרוצדורות רפואיות וגולת הכותרת מבחינתי הייתה האסטתיקה של האף .
הניתוח אותו עברתי נחשב מורכב מהרגיל כאשר נכחתי בחדר ניתוח כשעתיים וחצי כאשר ממוצע זמני ניתוחים מסוג אלו עומד בין שעה לשעה וחצי לערך.
מנתח מקצועי , חברי צוות עם אנושיות שאין כמותה , נכונות לסייע ולענות על כל השאלות בהן הפציינט מערער .
מבחינת תוצאות הניתוח אותו עברתי עוד אין תוצאות סופיות כיוון וההחלמה עד הגעה לתוצאה סופית עורכת כשנה אך כבר עכשיו קיבלתי תגובות תומכות בהן צורת אף טיבעית , ללא צלקות ועבודה נקייה .
גם לאחר הניתוח ההתאוששות וההחלמה עד הורדת התחבושות הייתה פשוטה להפליא , אך פרט זה יכול להיות אינדיבידואלי לכל אדם .
בגדול אין בליבי ולו פסיק של חרטה כי בחרתי במנתח זה למרות המחיר המופקע ואזהר במילים ואומר כי כל נושא הניתוח ומה שנילווה אליו שווה כל פרוטה .
אשמח לעזור בכל הידוע לי בהתאם לניתוח הספציפי שלי .. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח אצל ד''ר דב קליין
קרן05/08/2013היי לירון!
אני מתכננת את אותו ניתוח בדיוק אצל ד"ר קליין, אסתטי+רפואי.
מבחינת אסתטי יש לי אמון מלא בד"ר קליין אבל מבחינת הפן הרפואי לא יצא לי לראות ביקורות בנושא.
האם את מרוצה גם מהפן הרפואי? האם אכן מורגשת הקלה בנשימה או שלהפך? האם ישנן תופעות לוואי לא צפויות בעקבות ניתוח יישור מחיצה וכריתת קונכיות?
אודה לתשובתך! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח אף
שרון31/07/2013אני הפקדתי את אפי בידיו של ד"ר גוברין ורק עליו אוכל להעיד. עברו חודשיים והתוצאה עדיין לא סופית כמובן אבל הניתח עבר ממש בקלות, ההכנות לניתוח היו מדויקות ולפי לוחות זמנים, הכל התנהל בצורה מקצועית ביותר ועד כה אני מאוד מרוצה מהתוצאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)