תיקון לניתוח אף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון לניתוח אף
    הילה
    20/05/2007

שלום רב,
    שמי הילה ואני בת 23. לפני 5 שנים עברתי ניתוח אף קומטי ורפואי (תיקון מחיצה עקומה), לאחר תקופה מסוימת המחיצה התעקמה שנית וכיום האף נראה עקום. האם ניתן לסדר זאת ע"י ניתוח חוזר?
    והאם ישנה דרך לטשטש את המטופל מבלי להעזר בזריקה?
    (יש לי פוביה ממחטים ולכן איני מסוגלת לעבור את הניתוח בשנית, לאחר שאני יודעת למה לצפות).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תיקון לניתוח אף

הוספת תגובה

• שובה להילה

ד''ר אבי וינברג
    22/05/2007

הילה שלום
    בהחלט ניתן לעבור ניתוח מתקן לצורך תיקון אף עקום ,או כל בעיה אחרת הנגרמת בעיקבות ניתוח ,תאונה , כוויה או מכל סיבה אחרת.ניתוחי תיקון אני עושה בדר"כ בשיטה הפתוחה הנותנת שליטה טובה יותר ,ניתן לראות מה מצב שלד האף לאחר הניתוח ,ובמידת הצורך לתקן ולשחזר את החלק הבעיתי ,בדר"כ ע"י שיתלי סחוס.כמובן שכדי לדעת מה צריך לעשות באף שלך יש להגיע ליעוץ ובדיקה.
    ניתוחי האף בשנים האחרונות נעשים בדר"כ בהרדמה כללית (גם הניתוחים הראשוניים)מאחר שהרדמה כללית יותר בטוחה לפציינט מאשר מקומית עם טשטוש. חומרי ההרדמה כיום פועלים לזמן קצוב עם מינימום סיבוכים ואמצעי הניתור משוכללים ביותר.לפיכך אני חושב שלא מוצדק לעבור חוויה
    של ניתוח אף בהרדמה מקומית וטשטוש.
    חג שמח
    ד,ר אבי וינברג
    מומחה לכירורגיה פלסטית
    1-700-70-79-70

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו