הגבהת שפה עליונה והצרתה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגבהת שפה עליונה והצרתה
    שרון
    19/09/2013

השפתיים שלי מספיק עבות. כשהשפתיים שלי פתוחות אז לא רואים את השיניים העליונות כי השפה העליונה מסתירה אותן. אומרים שהשפתיים שלי יפות, אבל אני לא חושבת שהן מספיק נשיות ומעודנות. אני רוצה שהן ייראו נשיות על ידי ניתוח שקראתי שעושים אותו בחו"ל, ובו עושים לשפה העליונה שתי פעולות:
    1. הופכים את השפה העליונה לצרה יותר, כך שהיא תהיה פחות רחבה ממה שהיא היתה לפני הניתוח.
    2. מגביהים את החלק האמצעי של השפה העליונה ואז השפה העליונה מקבלת צורת V והיא סוף סוף גם צרה יותר וגם כך מקטינים את המרחק בין השפה העליונה לאף כך שרואים את השיניים העליונות.
    3. השפה העליונה והתחתונה שנראית אצל גבר כמו צורת U, אחרי הניתוח משיגים צורה נשית יותר שהיא צורת V .
    4. בסוף, אפשר גם לעשות מילוי שפתיים אם אחרי שאיבת השומן בשפם (בין האף לשפה העליונה) גרמה שהן ייראו דקות, אז ממלאים אותן בשומן עצמי.

האם גם בישראל עושים ניתוח כזה שבו מגביהים את השפה העליונה וגם מצרים אותה ומי בישראל עושה את זה ?
    האם כשרוצים להפוך את הפה (רוצים שהשפתיים יהיו צרות ברוחבן) לקטן יותר ברוחבו אז הדרך הזאת של הסרת העור שבין השפה העליונה לאף (בשפם) זוהי גם הדרך כדי שהפה ייראה קטן יותר ברוחבו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגבהת שפה עליונה והצרתה

הוספת תגובה

• הגבהת שפה עליונה והצרתה - תגובה

ד``ר רן טליסמן
    19/09/2013

ניתוחי שפתיים מבוצעים בישראל לפתור בעיות שיחזוריות (אחרי כריתת גידול, שסע מולד או טראומה כמו גם בעיות היאטרוגניות כמו הזרקת סיליקון עודפת לשפה) ואסתטיות (להפוך את המראה לנשי/גברי לשפר את חשיפת השיניים בחיוך ועוד)
    ממליץ לך לפנות לכירורג פלסטי לייעוץ פרטני שיבדוק אותך ויציע פתרון מתאים בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו